nem kaptam semmit. Az utolsó email a méretről szólt, hogy a 9-es kell.
Szar a freemail, ernodozsa@gmail.com-ra álljunk már át légyszi. De hívlak is ma.
Jóestét! Nagggyon komolyat motorocskáztunk Para barival Ti + nem, hehe! Ha 1×se jöttök akkor sose tugyátok meg milyen is 350km-t esőbe motorolni ! Na jó volt amikor nem esett
Kello kinek van füreden egy ford focus sadanja akinek egy nagy T betű van kirgasztva mert tegnap ledudált vele egy csajszi de oktalanul mire visszafordultam eliszkolt ki az a csaj ezért jár nekem tőle egy puszi
Ahonnan a bakonyi túrára indultunk és útközben találkoztunk Kykeevel? Szóval, ha nem vagyok 3/4 1 re akkor nem megyek.
Vmit írhatnál, h hova mentek merre. Kb.? Bazz még függönyt kell felraknom. Ami még a mosógépben van és anya még kiisfogja vasalni. Lehet, h csak utánatok tudok menni. Ha nem vagyok a kúton akkor rátok csörgök később. OK?
Jó reggelt kingek!ma látogatást teszünk Papkeszin(kykee,öcsimura)aki gondolja,hogy gurizna 1frankot az jöjjön indulás a bicskei molkutiról 3/4 1-kor szép napot mindenkinek... Marci fő már a leves
pedig drágulnak a motorárak, jövőre ki tudja mennyi lesz egy új gixxer. Mondjuk elméletileg jövőre érkezik az új modell, kiváncsi vagyok milyen lesz, tudják-e még fokozni a fokozhatatlant, szépíteni a legszebbet
Szar a freemail, ernodozsa@gmail.com-ra álljunk már át légyszi. De hívlak is ma.
ha tényleg el szeretnéd adni a vasat, akkor híjjá fel a feltételekkel
Vmit írhatnál, h hova mentek merre. Kb.? Bazz még függönyt kell felraknom. Ami még a mosógépben van és anya még kiisfogja vasalni. Lehet, h csak utánatok tudok menni. Ha nem vagyok a kúton akkor rátok csörgök később. OK?