Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na erről beszéltem,,,,,,
igen,ezt értem is,és köszönöm,,,de ! előszőr nagy duma,aztán meg segít,meg balhblah,aztán meg itt volt szépen tálalva,,,,,,na akkor meg minek,hogy megint menjen az ocsmánykodás,,,,,irjak egy listát kitől fogadnám el,,,és azt is csak úgy,hogy VISSZAADOM és rendezek egy kertipartit azoknak akik jótékonykodtak
Szerintem nem lehet rossz arc sőt a segítőkézsége az meg példamutató
én erre csak azt tudom mondani, hogy nem ismered kykeet, mert ő nem csak egy ember
Erre én azt tudnám mondani ha valaki tényleg az ember jó barátja az soha nem fogja a képébe dörgölni hogy segített hisz azért a barátod én is írtam valameik oldalom hogy igazogy nem ismerem személyesen kykeet de annak ellenére és is adnék a gyüjtésbe hisz mégis csak egy ember
Nem is fogadom el,,,,,köszönöm mindenkinek,de nem élek a lehetőséggel,,,,ha össze tudom szedni akkor maradok,ha nem akkor nem,,,ennyi................meg utána nem szeretném a pofámba kapni,ha valakitől nem őszinte segitséggel jönne,,,,,mert már volt ilyenre is példa
Látod, ideje lenne leállítani a gyűjtést, nem szorulsz te rá erre.....
Sziasztok! Élek még! Próbálom utolérni magam a fórumban!
Maci! Köszi az érdeklődést!
Kisbarátom,dolgozom én nem is keveset,,,,,,,plusz a fuvarozás is jövő héten indul,,,,,,,,szar poén adtál elő
Sziasztok!

És akkor mi lesz Balatonkenesén?! Elmossa őket az eső? Pedig itt vagyok Fehérváron és le kéne mennem...
Küldjük el dolgozni Kykee-t ! ,
1.Grkrisz
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Küldjük el dolgozni Kykee-t ! ........................................................
1. Grkrisz.
Szia !
Choppert veszek ! , , Nőttél a szememben ismeretlenül is !
Mindenkit elszomorít ez az esős idő.....ami eltart a hónaap végéig.
Szia!
Hejj de leült ez a topik !
Hello mindenki ! Szia Gino .
Kalimera, Old. Hozz eg kis görögöt, hozzátesszük a magyart, aztán iszunk egyet a kertedben.
vigyázz magadra kufár mert mostanában sokat kell ám várni egy jó májra,
No, igz koll?
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr

us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot
1
1.
aya
12:Britton
13.Hojtjej
14.wasp
15. Reet
16. Maci- az összeg már Kykeenál bő 8 hónapja
17.Pityu-kb 4 tank ára nála van már jó 1 éve
18. Oldklu HUKK!
OK! Liszabaditasahoz!
Itt 35 fok van es erossen megartott! Mer a bor az egz gyenge lore! HUKK!
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr
us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot
11.
aya
12:Britton
13.Hojtjej
14.wasp
15. Reet
16. Maci- az összeg már Kykeenál bő 8 hónapja
17.Pityu-kb 4 tank ára nála van már jó 1 éve
Hello Mindenkinek
Irjatok oda a KEEKY megmentesehaz, mert innen Corfurol ez most nem megz nekem...
Naon jo a Gorog borocska am!
HUKK! HUKK!