Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem csak kéne pályásabb gumma, nem akarok kockáztatni. Idén meg úgyse fogok annyit menni hogy a közepe is elkopjon..
Sziasztok.Látom zajlik az élet .
Gondoltam itt a gsr fórumon felhozok pár gsr kérdést.
Összevitatkoztam egy cimborámmal,a gsr600 teherbíró képességéről.Szerintetek mennyi a még optimális teherbírása a gsr-nek?Mert én pl 125kg vagyok és azt hallottam,hogy max220kg lehet a teherbírása.Szóval akkor 95kg vagy az alatti eberek ülhetnek fel hozzám potyautasnak.Valaki próbálta már nagyobb súlyal?
Ill az élet tartama érdekelne a motornak,szerintetek meddig lesz toppon a gsr600 a suzukinál és egy ma vásárolt gép mennyi ideig birhatja a használatot?
mi van, abbahagyod az utcai motorozást?
GRKrisz!
Igen felnőtt ember vagyok,,,,a rajtam kívűl gyűjtés szervezést senki nem gondolta komolyaqn és most az egész meg úhgy jön le mintha én inditottam volna el!
Lczipitykó,továbbra is ezt a szart nyomod én basztlak le múltkor telefonon,hogy miért nem voltam ott időben?kicsit ferdén emlékszel rá,,,,hisztis módon viselkedtél,,,,mi egy baleset kellős közepébe mentünk bele,azért nem értünk oda,,,,érdekes más megtudott várni rajtad kívűl,most meg jössz itt ezzel,hogy pizzát hoztál a kórházba meg trallala trallala,,,,azért is hívtlak fel nemrég,mert nem kiváncsi erre itt senki,te meg ezt nyomod,,,az Öcsi Lali buljára meg miért nekem kellen meghívni téged?honnan a faszból szopjam ki,hogy ki tudja a számodat,,,itt keménykedsz,de személyesen meg nem mondod bele a pofámba,,,,,meg tipikus eset,hogy azt már nem irod le,hogy ha már itt tartunk,hogy mit is tettem irányodba,csak hogy engem sározz....

Na ez meg részemről befe.....és ahogy eddig is ,,,egyáltalán nem tartok igényt a tank benzin árára senkitől.....

Sziasztok!
BT-016 gumi fullos változat, párszáz km-es, kb 90-95%-os (120-180)
45.000.-Ft
még nekem sem ? persze nem a ringre
Laci, köszi

Abdul, nem is akarok ebbe belemenni, csak ez a gyűjtés....tudom, hogy sokaknak számít az a 10.000 is, és azt is, hogy kykee nem szorul rá.

Nem adom
Senkinek. Enyém
Ne menjen már a harc megint srácok... Maci, Kykee, ha legközelebb a Joshinál vagy Mónikánál jelentek meg, esküszöm letagadom mindkettőtöket, hogy bármikor is ismertelek titeket, nemhogy együtt gurultunk! Peace Love Unity Az anyagi vitákat ne nyilvános fórumon intézzétek.
Ja, és Maci júli 3-án majd megnézzük azt a majrécsík koptatást. Biztos nem adod kölcsön kipróbálásra a Ringen a nagy királyt? Megpróbálnék vigyázni rá.
A 200 as gumit az utcán nehéz lessz elfogyasztani nekem is bejön a B-King sok szerencsét a motorhoz
Nagyon...nyomaték bármelyik sebességben, kényelmes hosszú távon is, és megszűnt a térdfájásom, ami a GSR-en pár óra után volt.
Csak a 200-as guma majrécsíkját kell még leradírozni....
Szerintem sose voltam szemét veled,tudtál rám számítani,nem ezt várnám el tőled,leszarom az anyagiakat,de azért rosszul esik hogy sáros vagy és dicsekszel nekem hogy most vettem új bukót ennyiért meg azt annyiért, barátom(ha még az vagy) légyszíves gondolj bele,és ne egymást cseszegessük. Az Öcsi szülinapján is ott lettem volna szívesen,jól esett volna ha rám csörögsz hogy meglepetés buli készül,mert az Öcsin kivül csak neked van meg a számom. Rajtad múlik mi lesz,én örülnék neki ha minden olyan lehetne mint régen......
ez a topik megint nem arról szól amiről kéne ...
Tényleg hogy vált be a B-King?
egy jó tanács: ne is.

Pityu, ilyet is szokott. Te vagy a szemét, ez van
Én nem azt mondtam hogy nem halgatok rád csak így nem tudok véleményt alkotni és nem is szeretnék ismeretlenűl
Kykee jó hogy ienkor feltudsz hívni hogy lebasszál,hogy miért járatlak le.....,de amugy meg le se szarsz. A multkor is még neked állt felül amikor mertem szolni normális hangon hogy megvárattál kb 1órát,és azt mondtad minjá ott vagy,sztem füred nincs oan messze almáditól,de mindegy,telefont feltalálták tudsz szolni, bocs ne várj vagy kések, ennyi. Én vagyok a fasz tudom,aki meglátogatott a korházba,vitt pizzát,volt nálad is nem egyszer. Te tudo d.............
Ő is tudja, csak szokott ilyen köröket futni. Béke, nem kell ide az LFP stílusa.
Hondalaci, te meg majd megismered, és utánna alkoss véleményt. Rám nem kell hallgatni. LaciPityu is megismerte
Tudod "kisbarátom" ha tényleg szükséged lenne a pénzre , szó nélkül odaadnám az egészet ! De te is tudod , hogy nincs rá szükséged , felnőtt ember vagy , megoldod . Szar poént adtál elő ezzel az egésszel .
Tomident! Gyors kölcsön készpénzben! Ha csak egy kicsi hiányzik...!
THM....
á, köszi, azt meghagyom a sitteseknek.....
Bár nem akartam belemenni, de azért ha az ember sitt előtt áll nem vesz kocsit.....
Nem fogadod el. Aham. De le sem állítottad őket.....és ahogy látom azért nem csak nekem lógsz
De tudod, ez volt a legjobban befektetett 3 ropim
Minősíted te magad, nem kellek én hozzá.
Erre én nem tudok mit válaszolni de ha segítség kell akkor szólj és ha tudok segítek
hát mi?maradjál már el magadnak,te buzi....... nem látod hogy szégyen amit csinálsz,,,,,szopd ki,,,,egyedűl csak te,,,csak is te álltál a dologhoz háttal ,fejjel lefele,,,,,,mindenki közvetlen és normális segítőkészséggel állt hozzá(m),,,,,sőt egy kettő személy innen fel is háborodott,hogy visszautasítottam,,,de te meg itt játszod a fasszkodó köcsögöt,hogy engem lejárass,holott magadat járatod le,,,,egyebekben nem kezdeményeztem semmit,,,,,,,vagy lehet neked szarul esik,hogy a többiek segítenének rajtam,,,,, tényleg kiszophatod
Kertiparti az nem egy rossz ötlet
Hanem?
Egy állat is?
Vagy két ember?
Vagy egy ember és egy állat?
Áhh....megvan!
Egy ember és egy angyal!