Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mi? 1ik része Fndivel motorol a többi + még mindig a Parával! Ez a frakó!
köszi a köszintőt, a hentesnek mari a karaj éneket!
Szóval Ők az okai ennek? Na hát...
na ezt azé kaptátok,hogy gyorsan billenjen helyre az agyatok ,és menjünk túrázni!
Boldog szülinapot! Ezek szerint megint eggyel öregebb lettél.... lassan utoléred a "vénembersipisütiapit"
Drága Barátom!Boldog szülinapot neked ,még vagy 80-at
nincs négyzet eltérés most szünetel a spanizás!volt már ilyen
Ezt a chopperosoknál tanultam! Ott láttam ehez hasonló összefogást! Gondoltam 1 próbát +ér, most, h tök "üres" a topcsi (elég ck a tegnapi napot nézni) xar idő no motorozás, ugye marad a szmgép! Ehejett 1hónappal ezelőtt nen győztem visszaolvasni, mos+ az utolso hetet 10 perc után visszamondom fejből. A Szlovák túra ota nem volt 1 másik, v 1 összejövetel és itt a nyár! Picit ez a Para- Fndi "négyzet eltérés" megfogta a bagázst!
És külön KÖSZÖNET Neked bari,hogy ilyen vagy! Te indítottad el a Kykee sittestelenítéséneik ötletét,ha jól emléxem!
Habár nem csodálkozom rajta nagyon,mert amikor kellett volna,a gatyádat is odaadtad volna!
Hi! Itt vok a boltban
Miva Gekko itthon vagy má
Na végén nem leszel sittes bari! De a photoshop már megvót,Gino megelőlegezte a csíkospizsit
Gratula! Vigyázz rá és magadra!
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr
us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot
11.
aya
12:Britton
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr

us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyo
t
11.aya
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr

us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr

us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
Nyugoggyá+
Jobb reggelt....
Eső
gratula!jó választás volt
Jó reggelt!
Guttenmorgen! Gratula a vashoz Kevin! Mennyé el a jogsissuliba, h oksos vagy 1 bő hónap és +van a dokument
Vigyázzatok 1másra!
Hello!

Péntek este 11re megszületett a vásárlás, nehéz szülés volt de megérte nagyon!
16850km el, és gyönyörű állapotban aki látta mindenki azt hitte 1 éves, pedig már 3 :) Sajna egyenlőre jogsi híján még nem motorozhatok(annyit) :D
De még kb. 1 hónap és meglesz, legalábbis remélem...

Üdv.
Kevin