Köszönöm!
Csak attól félek,egyszercsak majd megmentünk egy meleget is majd a sittől,és akkor az nagyon fog utálni bennünket,amiért megfosztottuk a sok "ingyenkéményenvágástól"
Nyugi, amit megpróbáltam elmondani, hogy azért, mert basztatom a mézesköcsögöt attól még semmi bajunk nincs egymással. Rendszeresen beszélünk, ami itt megy az meg csak műsor. Uff.
És ez már neked Maci:ha valami gondotok van valakivel azt ne itt nyilvános fórumon beszéljétek ki,mert szerintem sokkal GERINCESEBB dolog,ha ezt szemtől-szemben rendezitek le(esetleg telefonom)....
Engem nagyon zavar,h ezt a szart kell olvasnom havonta min 1×
Yoshi vagy Móunika shóóóó Maci meg a Kykee hú bazz,ezt elképzeltem,és befostam a röhögéstől
(de akkor a műsor előtt ki kell üssék egymás fogait ,hogy beférjenek a műsorba
te hentes máá kérdeztem tőled régebben a zelefpében hogy itten érden merre lakol (lakótelep netááán) me én is itten lakok érdene.....válaszojjá..... me ha nem több elefpést fogok pofánvágni predde kezdem
Hello mindenki!
Így utólag belegondoltam,és nem volt szép hogy a kykee-t,itt mindenki előtt járattam,bocsi hogy ezt látnotok kellett,de ez az egész csak ránk tartozik. Már beszéltünk és meglessz oldva minden. sajnálom hogy ien helyzetbe hoztalak kykee,mindenki hozhat elhamarkodott vagy rossz döntést,100 szónak is egy a vége...a GSR nek valahol 260nál van a vége............
Az ötsimura simán jobb!
Csak attól félek,egyszercsak majd megmentünk egy meleget is majd a sittől,és akkor az nagyon fog utálni bennünket,amiért megfosztottuk a sok "ingyenkéményenvágástól"
Helyettem is leírtad :D Jobban nem is lehet megfogalmazni!
Ja bocsi szeva mindenki!
És ez már neked Maci:ha valami gondotok van valakivel azt ne itt nyilvános fórumon beszéljétek ki,mert szerintem sokkal GERINCESEBB dolog,ha ezt szemtől-szemben rendezitek le(esetleg telefonom)....
Engem nagyon zavar,h ezt a szart kell olvasnom havonta min 1×
(de akkor a műsor előtt ki kell üssék egymás fogait ,hogy beférjenek a műsorba
Így utólag belegondoltam,és nem volt szép hogy a kykee-t,itt mindenki előtt járattam,bocsi hogy ezt látnotok kellett,de ez az egész csak ránk tartozik. Már beszéltünk és meglessz oldva minden. sajnálom hogy ien helyzetbe hoztalak kykee,mindenki hozhat elhamarkodott vagy rossz döntést,100 szónak is egy a vége...a GSR nek valahol 260nál van a vége............