Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az én verhovinámon is teherautó hátsó lámpa volt a műszerfal, volt benne egy km óra + egy mtz indító kapcsoló, az ifa kulcsos, ami a jawakon is volt gyárilag
az első sárvédő is valami új cz vagy valami ilyesmi
Igen, majdnem. De a verho 4 -et a feljárók megfogták 2es fokozatban, az én akkori 30kilómmal.
Első telón W353 kormánymű, harmónikagumi. Műszerfal teherautó hátsó lámpából. A kormány valóban Pannonia. Az indexház esztergált, maszek munka. A búra rajta egy dömperé volt. Egyébként az első gazdáját dicséri ez a része.
verhovina 4? az most nem ugrik be, hogy milyen volt
olyasmi mint a komar 1 ?
az igazán ütős verhovina 4-ről még keresem a képeket.
Jaja, igen ezt mondtam nagy hengernek és ami nem látszik az a szintén 634es főtengely.
azt a festést még én is használtam.
mz index és jól látom, hogy p20 kormány?
apám azok a bickli a tükrök nem gyöngék
bocsi a fetrengesért de hihetetelen emlékeket ébresztenek bennem az ilyen képek
hupsz, inkább legyen így.
Milyen a metálkék?(nitro kék+alukon paszta) ez volt a 70es évekbe a metál recept.
hali tybee,
a riga 4 nagyon ütős. nekem is volt egy, csak az enyém valami iszonyatosan ronda sárga és persze ecsettel festve sk
az öreg dzseferzon viszont tényleg nagyon szép darab, látom már a 634-es hengerekkel volt szerelve. ezt mondtad a ringen nagy hengernek?
Szia rece!

Mostanáig kerestem a képeket De meglettek, digitális géppel fénykéeztem le őket hogy feltudjam tenni, eredetileg Smena 8M-el készült 1972-78 között kb. A riga 4 a bátyámé volt, a 350es Jawa kicsit közös.
na háj steve, én az előbb beolajtioztam a csizmám meg a kesztyűm. neked sikerült már?
vagy az e vitamintól olyan kemény lett mint a viagrától?
Köszi Abdul & dobista... jók a vidiók, lassan tele lesz a gépem gsr-el
ahelyett, hogy én lennék már tele a mocival. Alapuljatok szépen és ha idén ilyen mocim lesz mindenképp csatlakozom én is.... ha hagyjátok, de tudom, hogy úgyis
I"m so sorry - ezt a nevet osztották apai részről...
Szia kykee4
Most is "el vagyok tűnve" , nagyon munkásak ezek a tavaszi-nyári hónapok, csak irigykedni tudok, hogy ti mennyit motoroztok. Gratulálok a klánalapításhoz, neked és stevenek is.
Tökéletes lesz a 4-es!
Nekem az M3-as eléggé ki is esik(mondjuk ez nem számít), de a bejáratós motornak nem jó az azonos fordulatszám sokáig.
Majd péntek este felhívlak, hol találkozzunk!(Akár fel is mehetek Bp.-re, vagy az új nullásnál is "ütközhetünk", nekem a legközelebbi a 405/4 kereszteződés, de most úgyis kell a km., úgyhogy valszeg feljebb futunk össze)
Vigyázat!
Ez a Hidi, nem az a Hidi!!!!
Kunmadaras
KUNMADARAS, JÚNIUS 3: a nagy összecsapás, ugyanis Belme gépe megmutatta
május 1-jén, hogy nagyon megy, s Papp Laci is új csúcsra készül..

Lesznek magyar dragsterautók (2) és a streetfighter őrült elitje szántja a
pályát Hidi Miki, Babu, Czakó Zoli,Tompika...

Megjelenik a kunmadarasi NYÚZ amiben már olvashattok a júliusi
meglepetésekről is: a Coronita Fun Race versenyen bárki indulhat egy-egy
minimotorral (pocket bike), amelyet a szervezők biztosítanak. Fődíj: egy
minimotor. Ez a verseny egész Európában csak itt, Kunmadarason lesz
látható.

Szóval június 3-án a nagy csúcsok versenyén újra találkozhatunk!!!!!!

Üdvözlettel:
Speed Riders MC
Laca!
Akkor szombaton Kunmadár!!!
A 4-esen, mert mondta a Tybee, hogy jön ő is! (a Tybee szolnoki)
Látom zajlik az élet!
Ezt mááá szeretem!
méé csak vót, má honosították ?
lökd el a géptől a pancsert és vedd a kezedbe az irányítást
Hello ACE! Az üzlettársam kinlódik a gép mellett! most láttam hogy az én nevemben irogat! ne nézz ekkora madárnak hogy mást irok mint ami képen látszik! kezdö a levi mint a cbr-je! kinai hondát vett és azt hiszi hogy már tud is motorozni!különben is eredetileg a tankon RONDA állt,utólag irta át Hondára! mint mondottam volt KINAI!
KYKEE
Azoknak akik hasonló cipőben járnak mint én, akiknek egyenlőre álom ez a motor:
Itt találtam egy videót, a kép az nem sokat ér, de néha a hangját el lehet kapni.
http://www.raptorsandrockets.com/news.html
Itt is van egy, ez egy kicsit jobb. Ezen az oldalon van egy MT-03 videó is, hát sehol nincs hangra a GSR-hez
http://www.raptorsandrockets.com/raptorama.html
Ker esgélni kell, nem egyszerű megtalálni
na ezt már szeretem, csak keményen a beókkal
Levi!mit mondtam mikor kimentm a boltunkból?! a valagad négybe rúgom ha az én loginomat használod !menj a cbr topicra ,vagy a te neveddel szólj,mert hajlamos vagy más tollával ékeskedni! nem is tudtam hogy a komárod áthibridált CBRnek !ne frusztráld ezt az oldalt vagy viselkedj rendesen!ne felelötlenkedj! KYKEE
te kykee, tudsz róla, hogy egy motor képét raktad föl egy gagyi honda helyett??
legközelebb a képet ne rontsd el ilyen balga cbr meg mittom én miféle szövegekkel