Hi Kykee!
Örülök, hogy ismét közös nevezőn vagyunk! Már a design-t illetően. Akkor már csak a kivitelezés marad hátra... Van ötleted???
Látod ilyen kicsi a világ! Tihanyba a kikötőnél már láttam a motorod! Komolyan mondom jó volt GSR-t látni!!!
Steve,
annak nagyon örülnék, ha öszefutnánk.
Majd igyekszem 1000-el kijózanodni.
Talán a vasárnapi találkozó is összejöhet, de ebben nem bízom annyira.
Rece!
Kösz a számod!
Újabb együttérzés a hétvégével kapcsolatban...
Azt hiszem most nem tudom díjazni ezt az aprócska, alig 400 km-es kitérőt Zalaegerszeg felé. Persze az ötlet ettől még fantasztikus!
Viszont szombaton (3.-án) késő délután összefuthatunk Pesten, vagy valahol arrafelé.
Feltéve, ha a kijózanodási sebességed lehetővé teszi!
naggggyyyyon jóóó! semmi gicccsssses bohóc style !csak a szolid konkrétság de ütösen!nagyon bocs,hogy még nem továbbitottam feléd a mobszámomat!
+36203319919 Kykee/Veszprém GSM
Telefonos problémákkal forduljatok hozzám,szivesen segitek kedves márkatársaim! KYKEE
Hali-Gali STEVE!
Na végre ,hogy elökerültél! Mindenképp a szombat,mert arra csak azok nem tudnak eljönni,akinek még nincs meg a GSRje! Miért nem ugrottál ki elénk Tihanyba? DE MI VOLTUNK AZOK A GSResek!Egy fekete meg egy ezüst(enyém)2személlyel(kedvesem)!aztán sokan hozzánk csapodtak és mentünk veretni éjfélig!
Nagyon sokan gyülünk össze a Nosztori-völgybe,mert a környék legjobb "pályája",csak a yardok is felfigyeltek erre!pihenés közben igazoltattak mind a 8unkat!nekem meg még ablakban a jogsim!
12év alatt még egyszer sem igazoltattak mocizás közben,most meg az elmult 2 nap erröl szólt,de megusztam mind1iket! A szállásodat megoldjuk,keritünk valami normálisat.
Üdv KYKEE
Hali
Tegnap délután kanyarodtam 1et a Pilisben, megettünk egy pár kanyart és próbáltam a majrécsíkomon soványítani . Estére kint maradtam Dorogon, és ma délelőtt Jetski lett a GSR-ből. De mint vizi jármű is jól bizonyitott.
Érdekes olyan mintha nem lenne rajta sárvédő, mert a hátamra vert egy csomo mocskot, úgy hogy még a bukóm is sáros lett.
A Klán alapításnál én is szeretnék ott lenni, ha az időjárás engedi ott is leszek.
Majd dobok mailt a telefonszámommal.
Hi Steve,
a 28.-át még nem tudom. Szeretnék menni, de attól tartok nem fog menni a dolog (yamahával nem engednek be ), e hétvégi penitenciám a nappali, konyha együttese .
Az alsóörsi találkozó meg a szigetelést üti, hogy a fene egye meg. Pedig nagyon szerettem volna ott lenni az alakuló ülésen. Bár némi remény van rá, hogy ott legyek.
telszámom: 30/2114901
Egerszegen én péntek-szombaton leszek, illetve szombaton a józanodás mértékétől függően indulok haza. Ha te Kunmadarasra mész, gondolom szombatra tervezed, nem lenne rá lehetőséged, hogy együtt lemenjünk Egerszegre és onnan mehetnél Madarasra szombaton reggel?
Üdv Mindenki!
Javaslom, hogy aki komolyan gondolja a Klán tagságot az legalább a mobil számát juttassa el hozzám!
Ennek hiányában eléggé nehéz bármit is szervezni. Nem kell kiírni ide a topikra , itt csak én vagyok olyan hülye, hogy kiírom: 06 30 922-0689
Tehát, ha érdekel a GSR Klán tagság és a május 28.-i Hungaroringi és/vagy az alsóörsi HD találkozó+GSR találkozó+Klán alapítás, küld el a telefonszámod sms-ben a fenti számra, vagy e-mailben az alábbi címre: gsr.klan@freemail.hu
Lehet aktivizálni magatok!
Ellenkező esetben csak virtuális Klánunk lesz!
Teljesen igazad van!
Nekem is minden hétköznap du. 5-től 8-ig munka, én is csak szombat reggel tudnék menni......
(ez fix munka, amúgy reggel 4-től tart a napom, néha tudok napközben hazajutni egy pár órára)
Hülye elgondolás az, hogy szombat este hazajönnék, vasárnap reggel vissza? Persze ha a programok engedik....ha nem ünnepeljük NAGYON meg a KLÁN-t.....
Rece!
Baromi rendes volt tőled ez fantasztikus ápolás!!!!
Leköteleztél...
28.-án nem nézel ki a ringre?
Majd szólok az érdekedbe , hogy beengedjenek a Yamaháddal!
Üdv Kykee!
Nem vagyok olyan eltünős fajta! Úgyhogy szervezkedjünk tovább!
Szombaton nem Ti voltatok Tihanyba 2 GSR-el???
Az alsóörsi Klán alapítást át kéne rakni 10.-én szombatra. Szerintem lesznek közöttünk olyanok, akik hétköznap nem tudják megoldani a lejutást, többek között én is ilyen vagyok! Valószínűleg péntek délután tudok indulni.
Szállásban tudtok e segíteni???
Üdv
Steve
Örülök, hogy ismét közös nevezőn vagyunk! Már a design-t illetően. Akkor már csak a kivitelezés marad hátra... Van ötleted???
Látod ilyen kicsi a világ! Tihanyba a kikötőnél már láttam a motorod! Komolyan mondom jó volt GSR-t látni!!!