Teccik aza lapító okirat, nekem csak egy dolog nem teccik, mégpedig a klán logo! Steve a klán feliratot nem lehet dölt betűvel írni? Szerintem kicsit suta hogy a GSR az ilyen a KLÁN meg ilyen. Olyan mint ha nem illenének egy más mellé.
Szevasz Péter!
Sajna ez a Klán alapítási ceremónia éppen 10-én lesz...
Az oklevéllel kapcsolatos észrevételed jogos!
A két alsó emblémát meg fogom patinásítani. Aztán majd meglátjuk.
Üdv
Steve
Hát nem tudom, nekem pont így tetszik, a szem egyből oda vándorol, élesen elkülönül. És végülis csak GSR-KLÁN lesz, nem?
Ha nekem is meglesz a héten, összehozhatunk valamit.....elvileg lesz szombaton Kunmadaras.
Én is amint elhozom a gépet, már akkor bejelentem ezres szervízre.....úgyhogy kell a kilométer....
2 hét múlva lesz Almádi?? Nekem az első szombaton kívül egy szombat sem jó júniusban! 10-én, 17-én és 24-én is munkahelyi elfoglaltságom lesz!
Akkor sajnos nélkülem alakultok meg...
Az oklevélhez hozzászólok azért: szerintem a halvány-sárgás oklevélhez nem illik a fekete Gsr klán felirat. Valahogy enyhíteni kellene az ellentétet.
Szenzációs!
Az első ponttal biztosan nem lesz gond, sőt!
Az Almádi két hét múlva lesz, úgyhogy addig reménykedjünk....
Addig is széles utat, gumifákat!
Ha
-szívesen láttok
-péntekig át sikerül vennem a motorom
-minden biztonsági vacakot meg tudok venni addig
-és nem lesz extrán nagyon szar idő
akkor én is ott leszek szombaton Almádiban.
Szevasz Rece!
Szerintem is jó volt kimenni! Természetesen én is örülök, hogy személyesen is találkozhattunk!!
Biztos vagyok benne, hogy lesz még közös programunk!
A tiszteletbeli tagság lezsírozva!
Szerointem pedig jó hogy vannak Yamahás, meg Hondás barátaink! Milyen unalmas lenne a világ ha mindenki GSR-el járna! Még cikizni sem tudnánk egymást!
Én csak éppen a fényezésnél takarítottam meg a motort. Szerintem fogok még elázni a héten.
A láncspray felajánlásodat külön is köszönöm Rece! Sajnos a vásárlást nem tudom kikerülni.
Sikerült hazaérni gondmentesen. Hazafelé párszor még csepegett az eső egy kicsit de ki lehetett bírni. A jászsági utak a felismerhetetlenségig átvarázsolták a motoromat, így otthon le is takarítottam teljesen. Ahogy látom nem csak a GSR veri fel a sarat
Nagyon örülök a találkozásnak, jöhet Balatonalmádi! Úgy gondolom hogy az időjárás már nem fog ki rajtunk.
Ez neked sáros???
Kár hogy nem fotoztam le az én kabátomat, frankó sárhelhordásos úton mentem kamion után finom volt, 2 km után meg kellett áljak megtörölni a szemgolyóm!
Látom ma reggel sem hagyott cserben a "humorod"...
Ennek örülök!