Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez is! Ott megállt egy kissé az élet ahol ezt csináltuk....
Dremel!
ÁÁÁ a flexes gyilkos
PW -t a csajszinak
ezt meg Annak,aki le akarja vágni a "seggét" a GSR nek!
És a kincsem! Az egyik!
Kali mera,kalo taxidi!
Megtiszteltetés,hogy engem is elhívtatok,majd jövő 7 ttől majd élek vele,de most a csapágycsere előtt nem szeretném feszegetni a húrt....kedden vagy szerdán cserélik,aztán uzsgyi
Mégegyszer köszönöm,és Szép napot Nektek,vigyázzatok magatokra,meg egymásra! Have a nice trip!
Megyek ki a Hungaroringre,a WorldSeries báj rönó-ra,köszönet érte a Gino-nak , ha Ó nincs,akkor ez a műsor nem jöhetett volna létre,mégegyszer köszönöm Neki ezt IS! meg a Totor és a családok nevében,és izé....öööö......még valamit akartam de nem emléxemmá,valami Malvin.. ..vagy neem tuudom Kapcsojjákkikérem
na mia hö mész vagy jössz velünk
Hali! Én? nem is én vótam,én nem csináltam semmit..
Xeva műszerfal mágus.
Jó reggelt!
Oldklu-bácsi! Biztos hogy ez van Neked,amit belinkeltél? Mert annak a speckójában az vagyon leírva,hogy:"Bluetooth technológia alkalmazásával tart kapcsolatot a motoros és telefonja vagy a motoros és utasa között."-és akkor a Blútyúk hatótávja nem érheti el az általad említett párszáz métert.(Kb. 10 méter a hivatalos BT hatótáv) Na most okoskodtam egy kicsit ,amig Gino hazaér a műhódról
ez van
Akkor kuka, köszi!
a mienk m3
Bari segíts! Tett fel a motorgumiba a Brian 1 mtz stek m1-et 12000ft! neked is ilyen an fent elől? Kell ez nekem? Mi az a 2005.45. számok? Nézzed má meg léci! köszke
Occót nem biztos, hogy érdemes.Nekem olyan van, hogy sisak és sisak között sík terepen 600 - 800 méterig jó, Terpakadály, domb 400 - 500 méter. kezelni könnyű, mert egy gombos. !Nem Kati, Gombos Kati!
A tudás alapján válassz! Ezeket nem akarják használtan eladni! http://aquaman.unas.hu/shop_ar...
motoros-motoros közötti kommunikációs cucc kéne ... vkiknek itt volt. nem tudtok jó áron occóért
Több szódával és ne keverd
kurvára fájjjjjj a fejem
voltam már 1ccer
Mécc 1 rétságot d.u? Legalább megismered azt a környéket is, arra még uccse jártál!