Megtiszteltetés,hogy engem is elhívtatok,majd jövő 7 ttől majd élek vele,de most a csapágycsere előtt nem szeretném feszegetni a húrt....kedden vagy szerdán cserélik,aztán uzsgyi
Mégegyszer köszönöm,és Szép napot Nektek,vigyázzatok magatokra,meg egymásra! Have a nice trip!
Megyek ki a Hungaroringre,a WorldSeries báj rönó-ra,köszönet érte a Gino-nak , ha Ó nincs,akkor ez a műsor nem jöhetett volna létre,mégegyszer köszönöm Neki ezt IS! meg a Totor és a családok nevében,és izé....öööö......még valamit akartam de nem emléxemmá,valami Malvin.. ..vagy neem tuudom Kapcsojjákkikérem
Jó reggelt!
Oldklu-bácsi! Biztos hogy ez van Neked,amit belinkeltél? Mert annak a speckójában az vagyon leírva,hogy:"Bluetooth technológia alkalmazásával tart kapcsolatot a motoros és telefonja vagy a motoros és utasa között."-és akkor a Blútyúk hatótávja nem érheti el az általad említett párszáz métert.(Kb. 10 méter a hivatalos BT hatótáv) Na most okoskodtam egy kicsit ,amig Gino hazaér a műhódról
Bari segíts! Tett fel a motorgumiba a Brian 1 mtz stek m1-et 12000ft! neked is ilyen an fent elől? Kell ez nekem? Mi az a 2005.45. számok? Nézzed má meg léci! köszke
Occót nem biztos, hogy érdemes.Nekem olyan van, hogy sisak és sisak között sík terepen 600 - 800 méterig jó, Terpakadály, domb 400 - 500 méter. kezelni könnyű, mert egy gombos. !Nem Kati, Gombos Kati!
A tudás alapján válassz! Ezeket nem akarják használtan eladni! http://aquaman.unas.hu/shop_ar...
Mégegyszer köszönöm,és Szép napot Nektek,vigyázzatok magatokra,meg egymásra! Have a nice trip!
Oldklu-bácsi! Biztos hogy ez van Neked,amit belinkeltél? Mert annak a speckójában az vagyon leírva,hogy:"Bluetooth technológia alkalmazásával tart kapcsolatot a motoros és telefonja vagy a motoros és utasa között."-és akkor a Blútyúk hatótávja nem érheti el az általad említett párszáz métert.(Kb. 10 méter a hivatalos BT hatótáv) Na most okoskodtam egy kicsit ,amig Gino hazaér a műhódról
A tudás alapján válassz! Ezeket nem akarják használtan eladni! http://aquaman.unas.hu/shop_ar...