Sziasztok mi ez itt?Olyan ingerszegény a mai nap,hogy szinte senki nem írogat itt a fórumon? Aha már értem jó idő van
Ma voltam a az euromotor üzletben a lehel út-on és vettem egy diadora túra csízmát.Sajna ez egy alap kategória,de nem volt esélyem válogatni mert olyan bazi nagy a lábam,hogy nem gyártanak rá semmit.
Beszélgettem az eladó sráccal és kérdeztem tőlle,hogy tud-e valami jó cuccot gsr600-ra ő pedig ajánlott bukócsövet a gépre.Hm ezt eddig nem is tudtam,hogy van rá bukócső,azt hittem csak bukógomba van.
Ti tudtok erről valamit?Hogy néz ki?Van valakinek ilyen?Vagy tudna valaki erről képet mutatni?
Legyetek jók sziasztok
Te új vagy itt?
Egyébként mit képzelsz, hogy csak úgy beírsz ide és egyből kéregetsz?
Vegyé vissza....
Vegyé rá "egyéb" pici indexet.
Mégsem annyira jó az integrál?
Nekem volt egy hasonló árfekvésű Cabergem, de én nem ajánlom, nagyon hangos, nagyobb tempónál rángatja a fejed. Egy kicsit hozzáraksz és veszel egy sokkal jobbat.
Sziasztok.
Kinek mi a véleménye a CABERG bukósisakokról?
Pl én ezt szeretném megvenni: caberg bukósisak V2R zonda piros http://www.motoroazis.hu/?m=2&...
Ma voltam a az euromotor üzletben a lehel út-on és vettem egy diadora túra csízmát.Sajna ez egy alap kategória,de nem volt esélyem válogatni mert olyan bazi nagy a lábam,hogy nem gyártanak rá semmit.
Beszélgettem az eladó sráccal és kérdeztem tőlle,hogy tud-e valami jó cuccot gsr600-ra ő pedig ajánlott bukócsövet a gépre.Hm ezt eddig nem is tudtam,hogy van rá bukócső,azt hittem csak bukógomba van.
Ti tudtok erről valamit?Hogy néz ki?Van valakinek ilyen?Vagy tudna valaki erről képet mutatni?
Legyetek jók sziasztok