Nekem xenon, és sportdob is van, meg ledes inedex...így ha süket, ha vak...engem észrevesz
Ja..igen...MEGVETTEM A DRÁGASZÁGOM TEGNAP! BELE IS TETTEM RÖGTÖN DU 50 KILCSIT , IMÁDOM!
MINTHA EGÉSZ ÉLETEMBEN EZEN ÜLTEM VOLNA
és nem törte össze a szaros négykerekűjét....viszont megölt egy motorost.......
Valaki meg tudná mondani hogy miért vált szinte divattá a "nemindexelés"? Mostanában attól lessz menő valaki,ha irányjelzés nélkül vágtat egyik sávból a másikba?
Messze vagytok hozzám mint jeditől a krumplihámozókés......
Nem veszem magamra ezeket a dolgokat, mindezek felett állok mint krisnahívő a térdeplő klotyó felett
Ahogy olvastam itt még a hangos kipu sem használt volna... pánik reakció, hogy ne törje össze a kocsiját (követési távolság?...) és ezért egy vétlen motoros meghal... baleset
Jó reggelt!
Ez nagyon szomorú! Ezért van a GSR emen hangos kidörrentő,mert elképzelhető hogy ha hallja az embert akkor ez nem történik meg! Persze ez csak elmélet..... De nekem bevált párszor már.....
De ha nincs eleje, bukócsöves és matt fekete...akkor valószínű.
mennyivel mentek?
Mia progi?
Szeretnék csatlakozni, lehet?
Ült mögötted v.ki? és befelé jöttél?
Gino, a Blacknet rendszáma UHT volt? Ha igen ma láttam a roncsot a rendőrségi telephelyen.
Sok örömteli km-et Vele!
Nem te jöttél velem szemben a Budaörsi úton tegnap 18:20 körül? Petőfi laktanya tájékában?
Nincs kép, mert nem tudtam feltennitegnap, de meglesz ma
Széles utat
Ja..igen...MEGVETTEM A DRÁGASZÁGOM TEGNAP! BELE IS TETTEM RÖGTÖN DU 50 KILCSIT , IMÁDOM!
MINTHA EGÉSZ ÉLETEMBEN EZEN ÜLTEM VOLNA
http://dream.honda.hu/bikes/vi...
Pénteken el is hozom! Kíváncsi vagyok rá nagyon!
Valaki meg tudná mondani hogy miért vált szinte divattá a "nemindexelés"? Mostanában attól lessz menő valaki,ha irányjelzés nélkül vágtat egyik sávból a másikba?
Messze vagytok hozzám mint jeditől a krumplihámozókés......
Nem veszem magamra ezeket a dolgokat, mindezek felett állok mint krisnahívő a térdeplő klotyó felett
De a kép az nem semmi Ezért még kapsz
Jó a kép rólad Sütiapi!
Szép napot mindenkinek
Ez nagyon szomorú! Ezért van a GSR emen hangos kidörrentő,mert elképzelhető hogy ha hallja az embert akkor ez nem történik meg! Persze ez csak elmélet..... De nekem bevált párszor már.....