Hali kykee!
Sajna még nincs meg a paripa, mert a család még nem reszkette ki a pénzt, de hétvégén meglesz, és jövő héttől megyek Veletek élvezkedni a drágaszágamon
Ma voltam KTM napon...mentem 690 duke, és 990 R Super Duke-val a kakucsringen.... , nagyon nagyon szuper volt azzal csapatni..:))))
Ezt magadtól kérdezed? Szerintem ok, vagy legfejlebb Cita végén összefutunk, még nem tudom meddig maradunk Euroringen Petivel. Petinek megvan a számod ugye?
szet van dobva a gep nagy szerviz sokara all ossze mert kozben dolgozom is,de mar muszaj volt,most valaki elad 1 szurot de nem mondta vifil arra varok aztan lanc cs.szelep all.spoiler rag. sarvedo rag.fest,stb .oil cs. gyertya cs.
Gino,nagyon állat ez a púp,,,,azt httem elég vagyok én is púpnak naked....megcsaltál.....nekem nem lenne jó a keró miatt,mert a nagy valagammal letolnám onnan,mikor kiveszem az elejét
Sajna még nincs meg a paripa, mert a család még nem reszkette ki a pénzt, de hétvégén meglesz, és jövő héttől megyek Veletek élvezkedni a drágaszágamon
Ma voltam KTM napon...mentem 690 duke, és 990 R Super Duke-val a kakucsringen.... , nagyon nagyon szuper volt azzal csapatni..:))))