Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz Reet !
Jah minden oké, a gépem csillog mint új korában, vagy még szebben :)
Szia!
Rég jártál itt, legalább is régen írtál. Minden ok veled?

Egyetértek veled.....
A srácokat pedig sosem felejtem el! Hiányzanak, nagyon.
HI Kykee. Ezt most hogyan kell érteni. Sima jóéjszakát vagy a fax tudja
Skacok és (szerencsére) Csajok !
Rég szóltam hozzá, de most muszáj....... miért marjátok egymást? (úgy is tudja ki az a 2 ember)
Én arra emléxem milyen össze tartó volt ( remélem még most is az) ez a fórum társaság... sajnos vannak olyan fafejű emberek akik nem tudjak félre tenni személyes érzelmeiket a közösség érdekeben, és vannak olyan (B)-Királyok akik itt élik nyelvük köszörülését.... (Bár nem értem mit keres itt mikor van a B-King-nek is fóruma) gyakoroljon ott.
Emlékezettet milyen volt ez a fórum 2006-2007-ben és, hogy milyen közös gurulásokon voltunk együtt!

Jah és emlékezettek a srácokra akik sajnos már nem lehetnek itt velünk!

Az Ő tiszteletükre..............................
Sziasztok!Erősen gondolkozom egy használt gsr vásárlásán. Mit ajánlatok, mire kell figyelni, vannak-e előforduló típushibák stb...Elkezdtem olvasgatni a fórumot, de a 2500 oldalt kicsit nehéz behozni, ezért bocsi, ha volt már ilyenről szó!
olyan 700-as matricát lehet venni kútnál is
útána merre Kakucsfalúfelé
Ezért nem is irkálok ide,,,,,jól bekavarsz állandóan a hátam mögött minden motoros összejövetelen.....ezért,,én ilyen vagyok,,,,nem is akarok más lenni,,,,akinek tetszik tetszik,akinek nem ,annak nem...le sem szarom....

Na szevasztok GSR 600 topic....
Megnézzük mennyien lesznek, ha sokan akkor nem erőltetjük. De az Euroring nem egy felkapott hely...
Ha tudsz és van kedved gyere!
aha látom auto + motor lesznek páran
Ok, beírtam a telefonomba, majd dobok egy sms-t, hogy végül mit választunk.
Holnap akciós nap van... 8 pénz a 11 helyett. Nézd meg a honlapjukon!
Fenn van a számom itt az adatlapon, Kakucsra mennék, de lehet valamivel később.
de megjegyezném hogy a délutáni motorozás az 11 ropi
lehet hogy én kinézek veletek
Üdv
mi a helyzet a poló projektel készen lesz még a szezonban, mert ha nem akkor légyszi az én rendelésemet átirni hosszu ujju kapucnisra
Köszi!
Újhartyán
majd fndi tudja szerintem,vagy Tutis
Fogalmam sincs... azon a pályán még nem jártam. Pont tőled akartam megkérdezni...
Pedig esküszöm nem akartam összetörni a szíved... És ne melegedjünk!
Még bármi lehet... Fél1-kor eldöntjük... rád csörögjek? Küld a ponus@freemail.hu -ra a számod. Köszi!
Kakucsra hol kell lemenni az m5-ről
ez csúnya volt