Skacok és (szerencsére) Csajok !
Rég szóltam hozzá, de most muszáj....... miért marjátok egymást? (úgy is tudja ki az a 2 ember)
Én arra emléxem milyen össze tartó volt ( remélem még most is az) ez a fórum társaság... sajnos vannak olyan fafejű emberek akik nem tudjak félre tenni személyes érzelmeiket a közösség érdekeben, és vannak olyan (B)-Királyok akik itt élik nyelvük köszörülését.... (Bár nem értem mit keres itt mikor van a B-King-nek is fóruma) gyakoroljon ott.
Emlékezettet milyen volt ez a fórum 2006-2007-ben és, hogy milyen közös gurulásokon voltunk együtt!
Jah és emlékezettek a srácokra akik sajnos már nem lehetnek itt velünk!
Sziasztok!Erősen gondolkozom egy használt gsr vásárlásán. Mit ajánlatok, mire kell figyelni, vannak-e előforduló típushibák stb...Elkezdtem olvasgatni a fórumot, de a 2500 oldalt kicsit nehéz behozni, ezért bocsi, ha volt már ilyenről szó!
Ezért nem is irkálok ide,,,,,jól bekavarsz állandóan a hátam mögött minden motoros összejövetelen.....ezért,,én ilyen vagyok,,,,nem is akarok más lenni,,,,akinek tetszik tetszik,akinek nem ,annak nem...le sem szarom....
Rég jártál itt, legalább is régen írtál. Minden ok veled?
Egyetértek veled.....
A srácokat pedig sosem felejtem el! Hiányzanak, nagyon.
Rég szóltam hozzá, de most muszáj....... miért marjátok egymást? (úgy is tudja ki az a 2 ember)
Én arra emléxem milyen össze tartó volt ( remélem még most is az) ez a fórum társaság... sajnos vannak olyan fafejű emberek akik nem tudjak félre tenni személyes érzelmeiket a közösség érdekeben, és vannak olyan (B)-Királyok akik itt élik nyelvük köszörülését.... (Bár nem értem mit keres itt mikor van a B-King-nek is fóruma) gyakoroljon ott.
Emlékezettet milyen volt ez a fórum 2006-2007-ben és, hogy milyen közös gurulásokon voltunk együtt!
Jah és emlékezettek a srácokra akik sajnos már nem lehetnek itt velünk!
Az Ő tiszteletükre..............................
Na szevasztok GSR 600 topic....
Ha tudsz és van kedved gyere!
mi a helyzet a poló projektel készen lesz még a szezonban, mert ha nem akkor légyszi az én rendelésemet átirni hosszu ujju kapucnisra