Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a Lágymányosin jönnél át, akkor tudnád! Az M0-ás M5-ös találkozásánál van a Tesco? Találkozhatunk ott is 12.35-kor a kúton, úgyis kell venni matricát.
De ha mégsem jön össze, akkor Örkénynél, az Euroring közvetlenül az autópálya mellett van jobb oldalt, nem lehet eltéveszteni.
nem vágom hol, én a nolláson megyek valószinüleg azért
ha másnem akkor örkényben
De szebb lessz mint gyári korában,csak a kipun látszi az aszfalt köszörülés,de majd idővel lessz új abból is,addig megteszi ez is.
Aha,sztendernek a kis füle,ami a kapcsolót tartja benyomva,az kissé elgörbült valamitől,valamikor,harmadikba való váltásnál ,lévén 48 as lába,a sarka lenyomta picit a sztendert,és kapcsoló oldott,motor leállt,és perec............. .és gyakorlatilag karc nélkül megúszta,a motort meg "Puzzle"zni kellett,a műanyagok,lábtartók,lámpák,indexek tropa,de a váz,villa,blokk,kerekek nem sérültek
Kiderült már, hogy mi volt a gond?
Mennék szívesen én is,de Totor barimnak legózzuk össze a motorját,hogy használhassa már........Nem egyszerű a Raptort összerakni.....Jó gurulást és vigyázzatok Magatokra meg egymásra!
12.30 M5 kivezetőjének az elején van egy Meki jobb oldalt. Baripeti szerinte a Metro is ott van. Szóval ott. Kamerát hozz!
hol és mikor találkozunk
Tényleg sűrűbben jöhetnél erre Reet! A fotók felkavaróak... pozitív és negatív értelemben is. Mekkora mosoly volt mindenkinek az arcán, jó újra látni és felidézni. Csak a többi dolog ne lenne...
ÉNNN
már két hete is azt teccet mondani a bácsi hogy készen van a hímzés minta, ennyi ideig tatr ráhúzni a gépre a polót
Indul valaki valamerre mostanság?
holnap reggel
Xeva!
Köszi,de most megyek ki füvet nyírni!
Gyere ,ugorj át egy kv ra!
Hali "Röfögő-kipuffantós"!
Csao nopara!
Mikor mennél kakucsra? Hétfő délután?
Jó reggelt!
Mit csináljak vele ha kicsi lett? Én is sajnálom de ez van.
Nem hambi volt! Szlovák bableves, Juhtúrós sztrapacskával tejföllel és lila hagymával! Egyébként Galyatetőn van egy jó kis vendéglő a parkolóban, ha valaki arra gurulna annak ajánlani tudom, nem volt drága és annyi adagot adtak egy menüben, hogy nem bírtam megenni!
Profi!

Köszönöm mindkettőtöknek!
jó reggelt!
Jó reggelt!
jóreggelt motopity, syrus ! írjátok be léccike h mikor és honnan indultok ! me' délutánig nem vagyok noti közelben de mennék Veletek. köcce
Most vetted és már eladod?
Zajos, mi?
Meg szagos, ha egy HAMBI után beleböfizel!
fndi! TE VAGY AV BŰNÖS!
Miattad nem készül a poló, mert azt montad, hogy, mint a KLÁN DESIGNER, látni akarsz egy mintát, ez hétfőre kész,- mármint az enyém!
A TIÉTEK Május '1-ére lesz kész, a nevetek alatt vörös sarló-kalapács himzéssel! Az grátisz lesz! ÓCCCÓÓÓ!
Ágyban?