Ha a Lágymányosin jönnél át, akkor tudnád! Az M0-ás M5-ös találkozásánál van a Tesco? Találkozhatunk ott is 12.35-kor a kúton, úgyis kell venni matricát.
De ha mégsem jön össze, akkor Örkénynél, az Euroring közvetlenül az autópálya mellett van jobb oldalt, nem lehet eltéveszteni.
Aha,sztendernek a kis füle,ami a kapcsolót tartja benyomva,az kissé elgörbült valamitől,valamikor,harmadikba való váltásnál ,lévén 48 as lába,a sarka lenyomta picit a sztendert,és kapcsoló oldott,motor leállt,és perec............. .és gyakorlatilag karc nélkül megúszta,a motort meg "Puzzle"zni kellett,a műanyagok,lábtartók,lámpák,indexek tropa,de a váz,villa,blokk,kerekek nem sérültek
Mennék szívesen én is,de Totor barimnak legózzuk össze a motorját,hogy használhassa már........Nem egyszerű a Raptort összerakni.....Jó gurulást és vigyázzatok Magatokra meg egymásra!
Tényleg sűrűbben jöhetnél erre Reet! A fotók felkavaróak... pozitív és negatív értelemben is. Mekkora mosoly volt mindenkinek az arcán, jó újra látni és felidézni. Csak a többi dolog ne lenne...
Jó reggelt!
Mit csináljak vele ha kicsi lett? Én is sajnálom de ez van.
Nem hambi volt! Szlovák bableves, Juhtúrós sztrapacskával tejföllel és lila hagymával! Egyébként Galyatetőn van egy jó kis vendéglő a parkolóban, ha valaki arra gurulna annak ajánlani tudom, nem volt drága és annyi adagot adtak egy menüben, hogy nem bírtam megenni!
fndi! TE VAGY AV BŰNÖS!
Miattad nem készül a poló, mert azt montad, hogy, mint a KLÁN DESIGNER, látni akarsz egy mintát, ez hétfőre kész,- mármint az enyém!
A TIÉTEK Május '1-ére lesz kész, a nevetek alatt vörös sarló-kalapács himzéssel! Az grátisz lesz! ÓCCCÓÓÓ!
De ha mégsem jön össze, akkor Örkénynél, az Euroring közvetlenül az autópálya mellett van jobb oldalt, nem lehet eltéveszteni.