Üdv mindenkinek!
Motoros nap a Városligetben ölég gagyi volt! Parkolóhelyet sem hagytak a vasaknak. Inkább az "állampolgároknak" szóló cirkusz volt.
Széles Utat Mindenkinek!
Szia Gyula! Vettem a Praktikerbe gy L profilt 4X22cm És 4db 6X16-os metrikus csavart. Az L vasat kicsit tovább hajlítottam, abba a szögbe ami nekem tetszett.
Az enyémet nem fényképeztem le hátulról de az ötletadó kisgazdáé így néz ki, nem sok a különbség.
Sipi!
Te biztos ügyesebb vagy Én 1-es flexel vágtam le, így inkább szétszedtem de az, hogy most lazítottam meg az első csavart a mocin az is csak fél óra volt.
De még nem fixáltuk le, hogy melyikre megyünk, úgy néz ki Euroring a befutó. Kinézel?
Ott lesztek este 6-ig?
Motoros nap a Városligetben ölég gagyi volt! Parkolóhelyet sem hagytak a vasaknak. Inkább az "állampolgároknak" szóló cirkusz volt.
Széles Utat Mindenkinek!
Ma 1 szegedi kör - közel 300 Km - jó idő , jó kaja
Köszönet Pityusznak / Honda 1100 XX /
Kirááááály!És a rendszám is befért az indexek közéééé
Állat lett a motor! Eddig is imádtam,de most...!
Érden az alagútba olyat szól!
neked is
itt a lógód
Az enyémet nem fényképeztem le hátulról de az ötletadó kisgazdáé így néz ki, nem sok a különbség.
Sipi!
Te biztos ügyesebb vagy Én 1-es flexel vágtam le, így inkább szétszedtem de az, hogy most lazítottam meg az első csavart a mocin az is csak fél óra volt.
Persze,hogy sok idő volt....szétszedted az egész motort
De olyan lett mint az anyimé,,,,,Grat!