hello rici boy !
Köszi az érdeklődést , meg vagyok , gyüjtögetek a következő gépre.... , talán az idén a méhek is jól hoznak és akkor go .
Azt a nagy Osztrákiában könnyebb az élet ? mert itthon nem egyszerű most , minden hónapban kevesebb a fizú
Te! amellett, hogy én is könnyezem az édes, baráti, már már testvériesen szerető hozzászólásaitokat, nem gondolod, hogy....áááá, mégse az biztos nem menne
nem jó. be vagyok táblázva szombat délelőtt talán egy kis gurula rétság. délután megyünk macinézőbe veresegyházára. vasárnap délelőtt meg kinézek a hringre mit művelnek a csajok. délután meg ha innen lesz vmi... amúgy annyira ráérek azt csinálok amit csak akarok
Kevesebb a fizu? Én még az elmúlt hónapi felét sem kaptam meg.... oszt lassan kéne a következőt kapnom . Ami szintén csúszni fog...nem kicsit.
Amit már régóta ígérek, hogy lemegyünk jó kis házimézért (érdekes szó), és ezt akár veheted fenyegetésnek is!
Köszi az érdeklődést , meg vagyok , gyüjtögetek a következő gépre.... , talán az idén a méhek is jól hoznak és akkor go .
Azt a nagy Osztrákiában könnyebb az élet ? mert itthon nem egyszerű most , minden hónapban kevesebb a fizú
Jó éjt emberek,
de ne panaszkodj, ha megint beszól, most Te adod a lovat
lám kérdezlek Téged felkiáltva!
Sirva nevetek