Ne csak ígérgess, húzz innen. Amúgy te hallottál már arról, hogy a mundér becsülete? Én megvédem az enyéimet, te meg sehová nem tartozol csak csapódsz.
te egy szót se szólj, ez a nagypofájú IQ bajnok azért hiszi azt, hogy beszólhat itt büntetlenül, mert olvassa ahogy hülyéskedünk egymással és azt hiszi neki is lehet.
Ha ember lennél az arcomba mondanád, de csak egy gerinctelen kis fikázó hülyegyerek vagy. Szerinted minden rendőr szakmunkás, csak mert te azt bírtad elvégezni? Szarházi kis buzigyerek, gyere, várlak egy kis elbeszélgetésre.
Te senkiházi hangvillás, honnan a szarból keveredtél te ide? Korruptozz csak pohinak, megnézem ő hogyan reagálja le. Nem ajánlom, hogy találkozzunk és atz arcomba mond ezeket, mert kitépem a gerinced a nagy pofádon keresztül, és beledugom a romodba te szerencsétlen.
Jó a ringes képed, te szánalom lúzer!
"Első alkalom"
Na tipli, gumibotozzatok meg valami csövest! De csak szigorúan hárman, hátha úgy az IQ-tok eléri egy döglött molylepke szintjét.
Egy VICC vagy egy szégyen. Tényleg Pohi az egyetlen normális zsernyák.
Na szevasz homo!
Mit ugatsz te buzigyerek, vegyél már vissza te szarházi! Ki a fasznak képzeled magad? Te vagy a helyi sheriff? Atyaisten, látszik h már minden gyökér rendőr lehet. Érettségi kell már hozzá?
Thebear!Köszi a reklámot tesómról
Amúgy bárkinek kérdése van ilyenről keresse tesómat POHI néven és segit bármiben!Motoros rendőr és segitőkész!óóó de fényezem
Jobb mint az utcai,,,,ezekre itt ne halgass..főleg a hülye korrumpált nyomingerlétrabuzimedvére semmit nem foglalkozik vele a rendőr,,,,,elestem,semmi nem lett belőle ilyen téren,pedig slick van fent,ahogy már 22edszerre is....jobban melegszik,lassabban hül ki,mint az utcai...nekem bevált
Not for Highway use - ebből könnyen lehet for Highway use
Én a pontos kresz szövegre lennék kiváncsi ami a motorgumira vonatkozik, neten nem találtam csak autóra..
..de Zemának amúgy tényleg van arca, én má' láttam.. oan cuki..