Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te meg minek szólsz bele? ..épp annyira nincs itt keresnivalód, mint nekem..

..de Zemának amúgy tényleg van arca, én má' láttam.. oan cuki..
szeva, te még élsz?
zemát itt sokan ismerik,régebb óta van itt Ő,mint te.
Megkrételek már egy párszor azt hiszem.....

Zema. Te meg vállald magad arccal, vagy ha be vagy szarva akkor sunyíts otthon.
natessék,pedig csak egy slick felrakásáról volt szó....

Ne csak ígérgess, húzz innen. Amúgy te hallottál már arról, hogy a mundér becsülete? Én megvédem az enyéimet, te meg sehová nem tartozol csak csapódsz.
Akkor ne mondjam hogy korrumpált vagy?
te egy szót se szólj, ez a nagypofájú IQ bajnok azért hiszi azt, hogy beszólhat itt büntetlenül, mert olvassa ahogy hülyéskedünk egymással és azt hiszi neki is lehet.
jah és még vmi zárszóként...
Akinek nem inge... Te magadra vetted Wyatt Earp.
Ha ember lennél az arcomba mondanád, de csak egy gerinctelen kis fikázó hülyegyerek vagy. Szerinted minden rendőr szakmunkás, csak mert te azt bírtad elvégezni? Szarházi kis buzigyerek, gyere, várlak egy kis elbeszélgetésre.

na,még mielött valaki azt hinné,,,,,,,közöm sincs ehhez.....de jó nézni,,,,,hol kell fizetni a páholyos jegyért?
Jah, nem is tudtam, h ez a te topicod Clint Eastwood.
Látszik h komcsi zsernyák vagy.

Ma kit vetkőztettek le a tüntetés után IQ mesterek?
Mi a szint 60-at el kell érni a szakmunkásban?
Na szevasz te ingyenélő majom.
Te senkiházi hangvillás, honnan a szarból keveredtél te ide? Korruptozz csak pohinak, megnézem ő hogyan reagálja le. Nem ajánlom, hogy találkozzunk és atz arcomba mond ezeket, mert kitépem a gerinced a nagy pofádon keresztül, és beledugom a romodba te szerencsétlen.

Jó a ringes képed, te szánalom lúzer!
"Első alkalom"
Na tipli, gumibotozzatok meg valami csövest! De csak szigorúan hárman, hátha úgy az IQ-tok eléri egy döglött molylepke szintjét.
Egy VICC vagy egy szégyen. Tényleg Pohi az egyetlen normális zsernyák.
Na szevasz homo!
Takarodj vissza anyádba mocsok.
Mit ugatsz te buzigyerek, vegyél már vissza te szarházi! Ki a fasznak képzeled magad? Te vagy a helyi sheriff? Atyaisten, látszik h már minden gyökér rendőr lehet. Érettségi kell már hozzá?
Na húzz szépen vissza a saját topikodba....

Miért nem találkoztam még ilyennel...?
Thebear!Köszi a reklámot tesómról
Amúgy bárkinek kérdése van ilyenről keresse tesómat POHI néven és segit bármiben!Motoros rendőr és segitőkész!óóó de fényezem
Nincs most erre időm, kérdezz rá pohinál a gyorshajtás topikban.

Te meg ne magyarázz nekem kopasz, azért nem nézték, mert nem rendeltek ki műszaki szakértőt, rajtad kívül nem sérült szerencsédre senki.
Mit röhögsz hisz nem is érted?
Jobb mint az utcai,,,,ezekre itt ne halgass..főleg a hülye korrumpált nyomingerlétrabuzimedvére semmit nem foglalkozik vele a rendőr,,,,,elestem,semmi nem lett belőle ilyen téren,pedig slick van fent,ahogy már 22edszerre is....jobban melegszik,lassabban hül ki,mint az utcai...nekem bevált
Gyere nyugodtan,,,,vállalom a felelősséget,,senki nem fog bántolni,,,,

egy darabig
Not for Highway use - ebből könnyen lehet for Highway use
Én a pontos kresz szövegre lennék kiváncsi ami a motorgumira vonatkozik, neten nem találtam csak autóra..