Elég komolnyak nézett ki az a bukó, de nem ismerem. Engem is megvédett az AGV GP Pro anno, de az is komoly sityak. Na de a Grex, Zeus és egyéb kompozit.....na mindegy, mindenkinek a saját feje.
A sportmotoros Lövey Ádám lefejelt egy fát a Mátrában egy Shoeiban 90-el. És agyrázkódással megúszta. Nem hiszem, hogy egy gyengébb sisakban is ez lett volna.
Jó reggelt ZSiványok!
MAci,lehet rajtad bármiyen bukó...ha esel az már csak a szerencsédnek lesz köszönhető,hogy mit találsz el csúszás/pattogás közben....lásd az én esésem....lehet hogy sokkal mentem,de nem volt sok minden az út szélén.....de elég egy villanyoszlop azt a legdrágább ruha/bukó semmit semér.....nekem szerencsém volt....hálát is adok az égieknek(CBPista,Barni,,Laca,Blakcknet,Kügszi)
Útiterv JAVASLAT:
M 3, onnan A/2 onnan irány Bánk, ott a tóparton a Strand mellett "Kajapianő",ja, nő az még nem lesz, csak a takarítónéni a strandról!
Aztán vissza, majd útközben FNDI ülepének krémezése, ha az új nyereg feltörte!
Nos?
Akkor hölgyeim és uraim legyen 03,22. vasárnap egy közösülés túra (így helyes)
a túra kiinduló pontja legyen Oldklu akarata szerint BP: 1063 Szondi u 46 . itt pár fotó és egy laza karika amit majd még eldöntünk hogy hova.
Akkor hölgyeim és uraim legyen 03,22. vasárnap egy közös ülés túra
a túra kiinduló pontja legyen Oldklu akarata szerint BP: 1063 Szondi u 46 . itt pár fotó és egy laza karika amit majd még eldöntünk hogy hova.
Ha a szerencsére hagyatkoznék, akkor nem öltöznék be védőruházatba.
1 gyerek van, nem csak az én hitelem, fizetett volna a bizti.
Valamit akarsz még tudni?
Nekem a régi Zeus-om szoros volt a fejemen. 200 fölött kezdett hátracsúszni.
Eséskor egyszer ért le a jobb arcomnál, közepes karcok. Ennyi.
Nem gondolok bele semmibe, tökéletes volt a védelme.
Nem, de elmozgott a fejemen nagy sebességnél, miközben állva szoros volt. 140-nél elkezdett hátramenni. Eséskor jobb nem belegondolni mit csinált volna....
Asszem....
MAci,lehet rajtad bármiyen bukó...ha esel az már csak a szerencsédnek lesz köszönhető,hogy mit találsz el csúszás/pattogás közben....lásd az én esésem....lehet hogy sokkal mentem,de nem volt sok minden az út szélén.....de elég egy villanyoszlop azt a legdrágább ruha/bukó semmit semér.....nekem szerencsém volt....hálát is adok az égieknek(CBPista,Barni,,Laca,Blakcknet,Kügszi)
M 3, onnan A/2 onnan irány Bánk, ott a tóparton a Strand mellett "Kajapianő",ja, nő az még nem lesz, csak a takarítónéni a strandról!
Aztán vissza, majd útközben FNDI ülepének krémezése, ha az új nyereg feltörte!
Nos?
Vélemények, ennyi.
Én is vennék mindenből csúcskategóriát, ha tehetném....
résztvevők:
fndi
Oldklu
baripeti
...
résztvevők:
fndi
Oldklu
...
...
Te, nem a lámpába néztél?
süt a nap
Szerencsére elálmosodtam ,megyek aludni,jó éjt Nektek
1 gyerek van, nem csak az én hitelem, fizetett volna a bizti.
Valamit akarsz még tudni?
Eséskor egyszer ért le a jobb arcomnál, közepes karcok. Ennyi.
Nem gondolok bele semmibe, tökéletes volt a védelme.
Kezdek félni, hogy már lassan helyettem ír ide.