Na igen, persze. Csakhogy mint ahogy a 125-ös robogók keresése, ez is ki van már adva a járőröknek, ne adj Isten találkozol egy motorosrendőrrel......nem mindegy az sem hol jársz vele. Pesten elég nagy esélyed van rá, hogy összeszednek valahol.
Azt tudom, hogy nem lehet vele külföldre menni, mert nagyon nézik. Főleg Ausztriában. Unokaöcsém 5 éve csak pályagumival jár, még sosem volt belőle gondja
Az első rendőrig jutsz vele, onnan meg a műszakira.... És ez a jobbik eset, mert ha e miatt dobod el a motort akkor szidod magad, hogy 30.000FT-ot spóroltál...
vigyázz vele mert hamarabb hűl mint a sima gumma. Elindulásnál melegítsd egy ideig, csak utána kezdjél bele a tempóba..amúgy szerintem nem lesz vele gond...
Te4 meg még mindig a végeken dolgozol? Nem tudod mi van a dbkillerekkel? Valaki szóljon már a Zsozsinak hogy elmúlt már karácsony! (addigra ígérte először... )
De, hogy a szemétség nem maradjon le...
Érdekes....te kint vagy külföldön, az asszony meg terhes lett?
Hogy is van ez?
Tudom, hogy a mai technika sok mindenre képes, de....azt nem mond, hogy ez ment mms vagy sms-ben!
Valóban, az az igazi csoda ha már a kezedben tartod. Jól mondja kykee.....
De ahhoz ez is kell, ami helyzet van most nálatok/veletek.
Jó lenne már/majd valamikor összeülni..."utánfutóstul".
nem tegnaptól.már mondtam régen hogy kykee jobb.millert nem látogatom.minek.kap egy fejest a ringen,hátha tanul belőle.kb 15 emberrel beszéltem már aki utálja a köcsög stílusa miatt .engem meg betalál oktalanul vádaskodva hogy későn fizettem?mit?akkor fizettem amikor elhoztam.most belefutott a hülyegyerek az álnok stílusával.
Nem vagyok az a versenyző tipus (még)!
Nincs ehhez a gumihoz még hideg?
Még nem mentem ilyen gumával, így kíváncsi leszek, h milyen...
Ebben a hozzászólási rovatban automatikus helyesírásjavító működik?
Hod én mijen inteligencs vagok!
Óvatosan a gumikkal!
nem melegszenek, kicsi a tapi!
Érdekes....te kint vagy külföldön, az asszony meg terhes lett?
Hogy is van ez?
Tudom, hogy a mai technika sok mindenre képes, de....azt nem mond, hogy ez ment mms vagy sms-ben!
De ahhoz ez is kell, ami helyzet van most nálatok/veletek.
Jó lenne már/majd valamikor összeülni..."utánfutóstul".