CSak egyesszámban beszéljél köcsög.....szét dokkolom a szádat ha bekeversz a buzulásaidba a nevemmel,faszfejke......
buzuljon veled a 220,,,tratsd oda a farkad ,pont belefér a lukba,azt meglöklek gyökér
Ja és kotsog,figyejjé mán: Az a pomeló akkor is rohadt vót amikor bedobozóták kínában bazeg! És méghogy ajándék?
Fizetős ajándék,hogy száradjál megfele baszod!
És ha sokat vakerolsz akkor kűdöm a bratyómat,és majd jól belebax a földbe,ahova való vagy Te GYÖKÉR!
Mi a fasz van e? Arról beszélsz amivel megmérgezted a családomat? Még a kutya is fosott tőle egyész hétvégén, neked meg van pofád pénz kérni érte! Ajándékba szántad nem?
huuu de hülyeeee pont most mondtad hogy 5000ig elnézőbbnek kell lenni,erre te meg 4000nél már hisztibe csapsz.. zőccséges basztatja a mobilos....akkor én is basztassam a noparát?OK!
Hé nopara,mikor szopd ki a gecit a majom faszából,hogy megbeszéltünk valamit azt baszol felhívni?igy bizzon benned az ember ,,ja meg az 1000semet add meg mert nem várok tovább gyökér
Gekko ! Basznád teherbe azt a jó kurva nénikédet , mikor fizeted ki a pomelot , baszod ! Lopom én a pénzt bazdmeg ?! Nem szégyelled magad te milliomos-telefonos bazdmeg ! 4000-ft , baszod !
Olvastam a tegnapi termést a fórumon , hmm . Óvoda ! Meg kellene állapodni gyerekek , ha egymás közt bizniszeltek 5000-ig elnézőbbnek kellene lenni ! Kultúra ?
buzuljon veled a 220,,,tratsd oda a farkad ,pont belefér a lukba,azt meglöklek gyökér
Fizetős ajándék,hogy száradjál megfele baszod!
És ha sokat vakerolsz akkor kűdöm a bratyómat,és majd jól belebax a földbe,ahova való vagy Te GYÖKÉR!
Azt még osszad el kettővel
Hé nopara,mikor szopd ki a gecit a majom faszából,hogy megbeszéltünk valamit azt baszol felhívni?igy bizzon benned az ember ,,ja meg az 1000semet add meg mert nem várok tovább gyökér
Nagy most az öröm
Láttam raktál fel képeket!
Én sajna nmetok menni de azért kössz hogy megosztottad!