Ez is hülyeség ebben a formában, nem mindegy mennyire nyitott a dobod, illetve milyen motorra teszed fel. Pl k7 gixxernél a dob cseréje magába foglalja a katalizátor levételét is, szóval ott érdemes belenyulni a gyujtástérképbe. Még az a szerencse hogy a suzukiknál ez valamilyen szinten írható..
lehet hogy sokallod a 35-öt, de ennyi az ára. Ezt ne keverd össze azzal hogy veszel bele pc-t. A pc, azaz pl a power commander kb 60-80 ezer forint, de azt is 35-40-ért állítják be egytérképesen. 3 térképesen kb 60-70 ezer.
Szóval sajna a fékpadi méréseknek megvan az ára, a két szép szemedért nem indítják be a padot
Én beszéltem motorszerelő srácokkal,ők azt mondták,hogy ha csak egy dob kerül fel akkor nem kell az állítás. Mivel ez injectoros nincs rá szükség. A karburátort kell csak állítani!
Elvileg lehet állítani, finomítani a térképet még a gyári kipufogó dobnál is.
Igazából, ha csak egy dob van rajta, az annyira nem igényel után állítást inkább csak sima finomhangolásnak nevezném. Nem konkrétan a felhelyezett dob miatt szükséges.
Akkor van valóban szükség hangolásra (ami szintén finom állítás) amikor alul és felül is nyitott lesz a motor és ilyenkor megy a katalizátor is a polcra.
Én sokallom a 35e-t egy finomításért. Ugyanis nem sokkal drágábban vehetsz bele pc-t és azt úgy és annyiszor hangolod -otthon a számítógépeddel- ahányszor jól esik.
nem vágom, hogy u.a. de amikor én csináltattam akkor kb mindenhol ilyen volt az ára!sorban állás van a srácnál, tehát nem lehet drága.. ha most kérnél időpontot akkor április végére lehet,hogy mehetnél.nemtom.
Na ezt el is vártam,hogy beszójjá tesa!
proptech.hu, beszéltem velük,komoly csapat,és 15 ért csinálják meg,Esztergomban.Ugyanott Gear2Dash -t lehet venni.
Szóval sajna a fékpadi méréseknek megvan az ára, a két szép szemedért nem indítják be a padot
Igazából, ha csak egy dob van rajta, az annyira nem igényel után állítást inkább csak sima finomhangolásnak nevezném. Nem konkrétan a felhelyezett dob miatt szükséges.
Akkor van valóban szükség hangolásra (ami szintén finom állítás) amikor alul és felül is nyitott lesz a motor és ilyenkor megy a katalizátor is a polcra.
Én sokallom a 35e-t egy finomításért. Ugyanis nem sokkal drágábban vehetsz bele pc-t és azt úgy és annyiszor hangolod -otthon a számítógépeddel- ahányszor jól esik.
proptech.hu, beszéltem velük,komoly csapat,és 15 ért csinálják meg,Esztergomban.Ugyanott Gear2Dash -t lehet venni.
Ma meghallgattam!
Hallom a tied volt a sablon!