Hát ha az embert leszorítják,akkor begőzöl,és ha még ráadásul a családja is érintett lessz akkor az már durva!
Hasonló történt velem is,a ki Corsa rátapadt a feleségem kisautójára,kb 30-40 cm rre,és úgy ment kb 90 kmh-s tempóval,erre ideges lettem,bementem mellé,dudáltam ,de meg sem hess,na és akkor szép lassan ráhúztam a mocit,erre befékezett a majomarcú,és beférkőztem közéjük. A következő körforgónál eléálltam ,aztán mondom az "elvtársnak"-nem hallott olyanról hogy követési távolság?",na erre kiszól hogy mi közöd hozzá,mi vagy te,közlekedési rendőr?- Bevillant hogy most kifilézem ,amikor látom hogy rendőrruhában van a buzija,és akkor csak beleordítottam az arcába hogy_ az a közöm hozzá te buzi,hogy a családom van abban az autóban te köcsögbúra"- és felmerült bennem megint a filézés gondolata,na de erre talán megérezte hogy nem lessz pozitív számára a dolog ,és befogta a büdös pofáját,és elhúzott....... Na erről ennyit, átérzem hogy milyen lehetett,és sajnálom a motorodat!
Bakker sajnálom! Nekem is hasonló történt nyáron sajnos. A két sérült önindító fedél ára a szalonban 8511 Ft,-, és 24580 Ft,-. A hozzá való 2 tömítés 177, és 964 Ft,- Áfásan. Annak a fedélnek az árát amelyiken az olajbeöntő van nem tudom pontosan, de 30-35e körül lehet sztem.
De az árakat megnézve, én bontóból rendeltem a törött fedeleket, azt hiszem 15e volt a kettő. Csak a tömítéseket vettem a Suzukiban. A bontó száma: 0620/311-4528. Korrekt volt a srác, két napon belül utánvéttel itt volt a két fedél.
Vasárnap nem dolgozom a boltban,csak kifejezett kérésre.(nem kapok 450 ezret )
De ha jöttök,akkor csöri előtte,és már izzítom is a K.V.-gépet ,
és megskubizhatod a Tv Mobilokat
A gyökér is megsérül, amelyik letaszigált a töltésről (vizes füvön gumi nem tapad) Dömsödön! A protektoros kesztyűnek jó a húzása, fel is szakadt a faszi szeme alatt a bőr. Jöttek a rendőrök, akik szó szerint röhögtek a csókán! Az volt a legnagyobb problémám, hogy mögöttem jött a feleségem kocsival, 9 hónapos terhesen, és őt is majdnem leküldte a töltésről. Aztán még neki állt feljebb a dolog.
Ja az elsore valaszoltal, de a masodikra, amit penteken kuldtem, arra nem :) Nembaj, majd holnap radcsorgok (egyebkent hivni is probaltalak 2x is, csak nem voltal elerheto, de majd probalkozom)
Hasonló történt velem is,a ki Corsa rátapadt a feleségem kisautójára,kb 30-40 cm rre,és úgy ment kb 90 kmh-s tempóval,erre ideges lettem,bementem mellé,dudáltam ,de meg sem hess,na és akkor szép lassan ráhúztam a mocit,erre befékezett a majomarcú,és beférkőztem közéjük. A következő körforgónál eléálltam ,aztán mondom az "elvtársnak"-nem hallott olyanról hogy követési távolság?",na erre kiszól hogy mi közöd hozzá,mi vagy te,közlekedési rendőr?- Bevillant hogy most kifilézem ,amikor látom hogy rendőrruhában van a buzija,és akkor csak beleordítottam az arcába hogy_ az a közöm hozzá te buzi,hogy a családom van abban az autóban te köcsögbúra"- és felmerült bennem megint a filézés gondolata,na de erre talán megérezte hogy nem lessz pozitív számára a dolog ,és befogta a büdös pofáját,és elhúzott....... Na erről ennyit, átérzem hogy milyen lehetett,és sajnálom a motorodat!
De az árakat megnézve, én bontóból rendeltem a törött fedeleket, azt hiszem 15e volt a kettő. Csak a tömítéseket vettem a Suzukiban. A bontó száma: 0620/311-4528. Korrekt volt a srác, két napon belül utánvéttel itt volt a két fedél.
De ha jöttök,akkor csöri előtte,és már izzítom is a K.V.-gépet ,
és megskubizhatod a Tv Mobilokat
Az megvédi.
Tegnap késő délután némi sérülés érte a Kutyulimat! Nem túl komoly, de a sérült alkatrészeket ki szeretném cserélni! Ki tud segíteni?
Napközben?Akkor aztat moszt látnám,mert van hívásértesítőm
De hívj fel a +36702564013 s számon és ott azonnal mindenre választ kaphatsz!Az emilre meg válaszoltam!