Még jó hogy nem mentél mögötte motorral,mert ha fékeztek volna tuti belemész,mint anno belém is !MAJDNEM!
Te ne a seggel foglalkozz,hanem az úttal mert rábaszol Meg a feleséged is széttép
Igen bammeg,hol a ferde és petyhütt kukiban voltál?már aggódtunk és ma fel is akartalak hívni csak nopara miatta menekülni kellett a dühös proletárok elöl
Én? ? ? ? ?Ez dúrva ,hogy mindig rám fogjá(to)k! ! A rendőr is rám nézett és téged kérdezett!Furcsa
De az a két állat a piros ruhás motorosok,hogy mit műveltek az tényleg elmebajra utal!Még be is vette a kanyart keréken csak lestem,mondom,hol vagyok én ettől!FNDI 175re tippelte a sebeséget,szerintem nem volt az annyi!
De többet nem megyek arra,mert azért az ,hogy ki akarnak dobni egy felcsévélhető guruló kertislagot,az azééé az dúrva,mert valaki arra kerekezik
Hi FNDI,kicsit későn olvastam a Bicskei mol kutas indulót,pedig lehet elmentem volna,csak asszem a tempó nem nekem való lett volna ,na majd legközelebb...
Te ne a seggel foglalkozz,hanem az úttal mert rábaszol Meg a feleséged is széttép
Ugye FNDI és Para?
Köszi a bizlamat
De az a két állat a piros ruhás motorosok,hogy mit műveltek az tényleg elmebajra utal!Még be is vette a kanyart keréken csak lestem,mondom,hol vagyok én ettől!FNDI 175re tippelte a sebeséget,szerintem nem volt az annyi!
De többet nem megyek arra,mert azért az ,hogy ki akarnak dobni egy felcsévélhető guruló kertislagot,az azééé az dúrva,mert valaki arra kerekezik
Jó estét mindenkinek!
Bocs,de most értem haza,kellemes elfoglaltságom volt!
Erre szivesen kilépek,me má nagyon hiányzik!
remélem gond nélkül hazaértél