Cső, kirrrrrály ez a júzernév! lehet bitorlok valami hasonlót, annyira felderített, (máshol találkoztam már vele de motoros oldalon még nem volt hozzá szerencsém) üdv
hát a mazohisták hozzám képest bohém, élethabzsoló, hedonisták.
Elindultam ma reggel munkába a bringával, de köd is volt, eső is volt, hideg is volt... senkinek se kívánom.
pedig az ablakból még jól nézett ki...
halihó! alig várom h 16 óra legyen: ma vetem az első tüzetesebb pillantást a kutyulira nyírád óta.. remélem nem lesz túl szörnyű a látvány.. na meg remélem h mehetek is vele egy karikát ha minden jól megy..
most h újra tavasz lett kykee! mondj nekem valami nagyon bíztatót!
mert holnap összerakjuk a motort, és már csak a te cuccaid hiányozódnak majd hozzá.. plííííz!
Csao!Üdv a körünkben!
Ha teljesen nyitott dob kell,akkor tekintsd meg az adatlapom videó között az Öcsi tuning című kisfilmet!De csak azt,mert a többi már csak 28 éven felülieknek ajánlott és azt is csak szülői felügyelete mellett
hát a mazohisták hozzám képest bohém, élethabzsoló, hedonisták.
Elindultam ma reggel munkába a bringával, de köd is volt, eső is volt, hideg is volt... senkinek se kívánom.
pedig az ablakból még jól nézett ki...
a "motor feliratú" malacka nyeli az aprót, ha erre gondolsz
mi volt a párnád alatt, az Álomhajó?
és mi lett a szervíz eredménye?
akkor ezt hogy magyarázza meg az illető gallytörő hátulra
szia
mert holnap összerakjuk a motort, és már csak a te cuccaid hiányozódnak majd hozzá.. plííííz!
Ha teljesen nyitott dob kell,akkor tekintsd meg az adatlapom videó között az Öcsi tuning című kisfilmet!De csak azt,mert a többi már csak 28 éven felülieknek ajánlott és azt is csak szülői felügyelete mellett
A beavatással számolj
Nem mondok semmit! csak annyit hogy voltam 3 motorosboltan Lengyeliába és vicc,hogy itthon minket,rajongókat,motorimádókat hogy lehúznak