Persze, gyűjteni kell a szponzorpénzt! Sok minden tervben van, a lényeg, hogy biztos jó idő legyen kora tavasszal is, tehát dél, dél-nyugat lesz az irány újra... majd január/február környékén kiderül. Addig gyűjtsd csak az eurót kint!
Hát kemény a cimborád, azért azon a motoron nincs túl sok hely a rugózásra... Nekem autóval volt olyan 20 km-es szakasz Erdélyben, amit 1 óra alatt tettem meg. Dehát nem vagy puhány te sem!
Jó éjt!
miért, kiadatod úgy százezres példányban, vagy mi? merre veszitek a sátorfátokat? addigra talán jobban tudjuk szervezni a 7végéimet, talán többször tudok messzebb gurulni.
Ne aggódj, ahol az m1800 elmegy, ott én is
jó éjt
Téged is látni erre Ric? Jó dolog ám már a jövő évi nagy túrákat tervezni! Én meg éppen dolgozgatok a szardíniai élménybeszámolón, úgy néz ki lesz 20 oldal, a 9 napból 7 már kész. És jövő tavasszal biztos újra útra kelek. Erdélyben rendesen tervezzétek meg az útvonalat, mert kisebb települések között az út borzasztóan rossz, nem GSR-nek való terep... de így legalább a tempóval nem lesz gond!
én is pályázom egy zsozsimurára,de mielőtt felcsavarnám a gépre,keresek valami jó kis gravírozót,és akkor lessz benne E bötű ,ha már ez annyira kell esetleg a határátlépésnél a közegnek,azt meg nem hinném hogy tud majd kötekedni ezek után,persze,a hang nem haladhatja meg a megendedett decibelt
estét!
szasz Tibikém! na így nem fogsz Te menni sosem a géppel
milyen hosszabb túrára gondolsz? jövő tavasszal elkísérem barátomat és csapatát Erdélybe. Pontosabban hová még nem tudom, de nem is lényeges nekem. 3 naposra tervezik, lesz kísérő autó, egyelőre ennyit tudok. Ja és cruiser-os banda, úhhogy nincs száguldozás
Na, ezt Neked találták ki, mi?
Végre elhozhattam a szervízből a kutyulim
Egyre jobban szeretem.....
Hát kemény a cimborád, azért azon a motoron nincs túl sok hely a rugózásra... Nekem autóval volt olyan 20 km-es szakasz Erdélyben, amit 1 óra alatt tettem meg. Dehát nem vagy puhány te sem!
Jó éjt!
Ne aggódj, ahol az m1800 elmegy, ott én is
jó éjt
szasz Tibikém! na így nem fogsz Te menni sosem a géppel
milyen hosszabb túrára gondolsz? jövő tavasszal elkísérem barátomat és csapatát Erdélybe. Pontosabban hová még nem tudom, de nem is lényeges nekem. 3 naposra tervezik, lesz kísérő autó, egyelőre ennyit tudok. Ja és cruiser-os banda, úhhogy nincs száguldozás
Na, ezt Neked találták ki, mi?