a csapat egy részének 'öcsimura' kipuffja van 50e körül.. de ez ugye 'házi' gyártmány.. E nélküli, viszont szép hanggal.. az elérhetőséget majd a fiúk megmondják, ha érdekel.. ha hivatalosat szeretnél, az passz! és ez a kérdés már engem is foglalkoztat tavaszra
Nem tudom hogy vagy otthon a témában de szeretnék egy sportkipufogót a motoromra de nem tudom, hogy mi lenne a jó cső a mocira tudol nekem ebben segíteni?
JAaa,gondolom,gyorsan befogtál volna szervízelni noparát szendvicsmebrenek a parkolóba,FNDIt meg szórólapozni
Megyünk mi még együtt ne aggódj
Az nem volt 1000km/h,hanem 2500km/s volt és csak nopara után próbáltunk menni....
De azt hallanod kellett volna,ahogy a 3 gsr kémény hogy üvölött együtt!A dúgóban haladtunk,mint Mózes a tengerben
Bakker,tényleg örültem volna ha benéztek hozzám! Mikor jártatok erre? Bakker,ezt nem hiszem el! A hambitúrára nem mentem mert lázasan pihegtem az ágyamban,amíg Ti itt gyülekeztetek kb 800 méterre légvonalban tőlem a soklábúkutyás-kútnál, most meg ezer km per órával elhúztatok mellettem
És ráadásul még szombatra is beugatott az eső,nem mehettem ki a citadellára sem
Na majd lesznek jobban sikerült napok is,remélem,na csáá,megyek dolgozóba
én Debrecenbe élek
Kérdezz....
Hoi, a te GSR-ed parkol Újpesten?
most hozták meg az első indexet és a deklit hétvégére..
Megyünk mi még együtt ne aggódj
Az nem volt 1000km/h,hanem 2500km/s volt és csak nopara után próbáltunk menni....
De azt hallanod kellett volna,ahogy a 3 gsr kémény hogy üvölött együtt!A dúgóban haladtunk,mint Mózes a tengerben
Azt meg hogy,hogy Te még uszikázol? ? Az nem =iszom 4*100 vegyeset = akart lenni? ?
És ráadásul még szombatra is beugatott az eső,nem mehettem ki a citadellára sem
Na majd lesznek jobban sikerült napok is,remélem,na csáá,megyek dolgozóba