hali,hát erről lemaradtam...viszont délután én is gurultam egy jót egy spontán útvonalon.budapest-zsámbék-tinnye-üvegtigris-piliscs
aba-csobánka-dobogókő-pomáz-budapest.dobogókőn jó sok motoros volt és életmentő volt a forró tea a büfében.láttam út közben olyan motorost aki kesztyű nélkül nyomta...remélem aki tehette ma útra kelt,nekem nagyon jól esett!az 1órás forró fürdő is utána.
Még annyit, hogy ezt a programot amiről leszedted a képet honnan lehet beszerezni?Amúgy az ábrán a 29 számú lemez kellene, valamint a 27-es rugó,mert az is elgörbült!Esetleg cikkszámot az alkatrészekről tudsz küldeni?
Abba kérném valakinek a segítségét, hogy a GSR-emen az utas lábtartója lóg a jobb oldalon!Hiába csukom vissza, nem marad a helyén teljesen!Valószinűleg a kis lemezke van ki benne!Esetleg valakinek nincs lábtartója elfekvőbe?Vagyis nekem csak a lemez kéne belőle!Ha esetleg tud valaki akkor írjon!Előre is köszönöm a segítségeteket!
így lenne ötösöm a lottón
Ma 17 óra 00 kor Biatorbágy körforgalom előtt kék GSR ki volt az jelentkezzen !
aba-csobánka-dobogókő-pomáz-budapest.dobogókőn jó sok motoros volt és életmentő volt a forró tea a büfében.láttam út közben olyan motorost aki kesztyű nélkül nyomta...remélem aki tehette ma útra kelt,nekem nagyon jól esett!az 1órás forró fürdő is utána.
Okés utánanézek, köszönöm az infót!
Bármelyik alkatrész rendelhető a lábtartón. Biztos nem lehet drága, kérdezz rá.
Abba kérném valakinek a segítségét, hogy a GSR-emen az utas lábtartója lóg a jobb oldalon!Hiába csukom vissza, nem marad a helyén teljesen!Valószinűleg a kis lemezke van ki benne!Esetleg valakinek nincs lábtartója elfekvőbe?Vagyis nekem csak a lemez kéne belőle!Ha esetleg tud valaki akkor írjon!Előre is köszönöm a segítségeteket!
mindenki motorozik akkor szélesebb utat, mint nekem volt
kykee! mikor és hol tudom átvenni a "cumót"
Jó napot all