Jó reggelt!
Ez volt életem talán legnehezebben kivárható 3 napja...
Este talán már dobok fel pár képet "rólunk"!
Ha valaki erre jár,hozzám is beugorhat egy KV-ra gyerekek!
Budaörsi CBA parkoló,mobiltelefonbolt.....
A vízhőfokod teljesen normális! Nekem városban felmegy 100°-ig és bekapcsol a venti (leégeti a lábam)
Amikor eltűnik a második pálcika, elkezd villogni a kút jel, kb. 30 km múlva az utolsó pálcika is villog. No akkor kell villám gyorsan kutat találni
Ami kérdésem lenne, hogy szeretnék sportdobot, viszont feketét, mivel a moci is full fekete. Mit tudtok javasolni? Videokon láttam több fajtát is, de itthon hol lehet elérni, beszerezni, azt nem tudom.
Sziasztok!
Már csak egyet kell aludni,és mehetek a mocimért
És ma kaptam a feleségemtől egy dzsekit,illetve aDZSEKIT!
Tudtam én hogy megérte elvenni vazze!
Az utolsó pálca mindig villog..Ekkor még kb 4 liter van benne ha jól tudom..Nem kell semmit sem megnézni a szervízben..
Vízhőfok is normális, nekem a gixxi 105 fokos szokott lenni városban..
Imádom a gépet. Lassan viszem szervizre, mai karikával már 940km van benne.
Lenne pár kérdésem:
1. A vízhőfok mennyi Nálatok, lakott területen? Kint megyek országúton, 79-80 fok. De ha beérek városba, és lassabban megyek, akkor lemegy 95fokig is, normális ez?
2. Üzemanyag jelzőm furcsán jelez. 2 "pálcikáról" egyszer csak leugrik 1-re és neki áll villogni a tankjelző. Ha jól tudom egy lépcső kimarad, a nem villogós 1 pálca. Viszont, ha tankolok rá 11-12 liternél nem megy bele több, tehát még bőven van benne nafta. Ez másnál is így van, vagy nézessem meg szervizben?
Egyébként imádom a gépet, élvezet vele minden perc
Új telefon (nettó): 52 000 Ft.Új telefon (bruttó)*: 62 400 Ft.Használt 0 perces (bruttó)**: 46 900 Ft.Használt (bruttó)**: 29 900 Ft. Kijelző: 240x320 16 millió színÁtvilel: 3G és GSM 850/900/1800/1900 MhzEdge támogatás: VanMp3 támogatás: VanGPRS támogatás: Van Leirás: A HASZNÁLT MÉG FÓLIÁS! Eu,mocca:46900ft......... Eu,white:0Ft 2 év Nokia gyártoi garanciával:54900Ft ...................................... Méretek: 105 x 49 x 15.5 mm,, súly: 115 g / microSD (TransFlash), hotswap bővítőhely / 50 MB belső memória/ Wi-Fi 802.11b/g, VoIP over WLAN / Bluetooth, Infrared, USB / Symbian OS 9.1, Series 60 UI / SMS, MMS, Email, Instant Messaging / WAP 2.0/xHTML, HTML / 2 MP kamera, 1600x1200 pixel, video(CIF) / Push to talk funkció / MP3/AAC/MPEG4 lejátszó / beépített kihangosító
Ez volt életem talán legnehezebben kivárható 3 napja...
Este talán már dobok fel pár képet "rólunk"!
Ha valaki erre jár,hozzám is beugorhat egy KV-ra gyerekek!
Budaörsi CBA parkoló,mobiltelefonbolt.....
Iszunk 1 kv-t
Az itt van velem szemben
A vízhőfokod teljesen normális! Nekem városban felmegy 100°-ig és bekapcsol a venti (leégeti a lábam)
Amikor eltűnik a második pálcika, elkezd villogni a kút jel, kb. 30 km múlva az utolsó pálcika is villog. No akkor kell villám gyorsan kutat találni
Ami kérdésem lenne, hogy szeretnék sportdobot, viszont feketét, mivel a moci is full fekete. Mit tudtok javasolni? Videokon láttam több fajtát is, de itthon hol lehet elérni, beszerezni, azt nem tudom.
Már csak egyet kell aludni,és mehetek a mocimért
És ma kaptam a feleségemtől egy dzsekit,illetve aDZSEKIT!
Tudtam én hogy megérte elvenni vazze!
Nálam is minden hasonlóképpen m1!Szóval ez normális!
A tank + elvileg 16 lityi szóval van még benne bőven!
Vízhőfok is normális, nekem a gixxi 105 fokos szokott lenni városban..
Lenne pár kérdésem:
1. A vízhőfok mennyi Nálatok, lakott területen? Kint megyek országúton, 79-80 fok. De ha beérek városba, és lassabban megyek, akkor lemegy 95fokig is, normális ez?
2. Üzemanyag jelzőm furcsán jelez. 2 "pálcikáról" egyszer csak leugrik 1-re és neki áll villogni a tankjelző. Ha jól tudom egy lépcső kimarad, a nem villogós 1 pálca. Viszont, ha tankolok rá 11-12 liternél nem megy bele több, tehát még bőven van benne nafta. Ez másnál is így van, vagy nézessem meg szervizben?
Egyébként imádom a gépet, élvezet vele minden perc
Tettem fel képet a gumik topicba még juliusban,mindjárt megkeresem.800km van benne,hibátlan,kifogástalan.