Köszönöm mindenkinek, aki az mellett kardoskodott, h ne castrol olaj kerüljön a gépbe!
Nem bírtam kivárni a szervízt, 2000Km van a mociban, de lecseréltettem, mert a váltó ki akart esni a helyéről!
Mostmár tökéletesen zajmentes
OFF:
ha már itt tartunk, frissítés óta nem megy a tomtom 6.01 az új v 21.0.016 (14-02-08) szofverrel az N95-ön.
újabb tomtom-ot nem találtam, frissítést vissza nem lehet...
5let?
Contit azért javasoltam mert olcsó és jó. A többi a contihoz képest drágább és annyival nem tud többet.De kykee-vel boltold le a metzit, az is jó gumma, szerintem meg tudtok egyezni az árat illetőleg..
Februárban lesz 10 éve,mikor a Pannonhoz felvettek szervízesnek!Együtt nöttem fel a GSM telókkal,ugynevezett önképzésben volt részem!Azóta is szerelem.....
Nem bírtam kivárni a szervízt, 2000Km van a mociban, de lecseréltettem, mert a váltó ki akart esni a helyéről!
Mostmár tökéletesen zajmentes
Na végre valami ami nem a kukában köt ki!
Most mi lesz hétvégén?Kakucs? V péntek ering?
symbianra is van? az több lenne mint tökéletes...
ha már itt tartunk, frissítés óta nem megy a tomtom 6.01 az új v 21.0.016 (14-02-08) szofverrel az N95-ön.
újabb tomtom-ot nem találtam, frissítést vissza nem lehet...
5let?
az 190-es, nem?
FE
http://www.kepesmotor.hu/motor...
milyen állapotban vannak? kép esetleg?
Van egy pár Metzeler Sporttec M3as gumim!HA kell szólj
bevallom megleptél a contival. Metzelerre vagy Pirellire gondoltam látatlanban.
FE
Öcsimura:06209208708
Februárban lesz 10 éve,mikor a Pannonhoz felvettek szervízesnek!Együtt nöttem fel a GSM telókkal,ugynevezett önképzésben volt részem!Azóta is szerelem.....