Hello! Új vagyok az oldalon de van egy GSR600-am! Segítségre van szükségem mert nem vagyok megelégedve vele! Először a végsebesség csak 215Km/h! Sokszor leáll menetközben alattam! A mostani új probléma hogy egy pár napja gázadáskor süvítő hangot ad és ez eddig nem volt! A motor most esett át a 12000-es szervizen! Ha valaki már tapasztalt hasonlót vagy tud valami megoldást kérem válaszoljon! Köszi!
Köszönöm ezt a napot,nagyon jól érezetem magam és felhőtlen boldogsággal tölt el,hogy a KIRÁLLYAL motorozhattam
Várom a képeket,addig megyek és eszem egy hekket!
Na akkor...
2008. Augusztus 24. Vasárnap!M1-M7 Kivezetőjénél (budaörsi Agip kút) Szeintemjobb lenne hamarabb indulni mondjuk 8:30-kor már indulnánk!Legyen 8:00 a találka!Gondolom van aki útközben csatlakozna!
(mindenki írja oda,h hol és mikor!)
Résztvevők:
1, Syrus (8:00 Agip kút)
Sziasztok!
Regisztráltam én is mert Gábornak elege lett, hogy folyamatosan a fórumon lógok és csak nyomom neki a hozzászólásaimat,de nem írok be
De mostantól ez másképp lesz
Shoet
Várom a képeket,addig megyek és eszem egy hekket!
Tutis,most kapcsolok ,holnap hívlak
2008. Augusztus 24. Vasárnap!M1-M7 Kivezetőjénél (budaörsi Agip kút) Szeintemjobb lenne hamarabb indulni mondjuk 8:30-kor már indulnánk!Legyen 8:00 a találka!Gondolom van aki útközben csatlakozna!
(mindenki írja oda,h hol és mikor!)
Résztvevők:
1, Syrus (8:00 Agip kút)
3, kykee
5, Motopityu
6, Nopara(8óra Agip kút)100%
7, Yikes
10, MotoPityu
11, fndi
13, Gazsi
14,Tybee...
a Bakonyt kivéve , de ott is csak elvétve, ahol nagyon hűvös volt és nem tudott felszáradni
Eső 1 szál sem volt, sőt még izzadtunk is olyan zsír idő volt
Jó volt a nyaralás?
Regisztráltam én is mert Gábornak elege lett, hogy folyamatosan a fórumon lógok és csak nyomom neki a hozzászólásaimat,de nem írok be
De mostantól ez másképp lesz