Mint előző hozzászólásomba írtam, 50e volt és Papkeszin csinálta ÖcsiMester vele kell egyezkedni!Ez kifejezetten GSR-re lett csinálva, már jóóópárat készített!
HI. Ezzel kapcsolatban sok mindent fogsz hallani. 5100 km t tettem a vasba. És mindig azt mondom, h csakis
önmagunkhoz mérjük a fejlődést. A közös gurulások nagyon jók. Mert igenis lehet belőle tanulni SOK MINDENT.
A majrécsíkomből persze van még 1,5 cm a kezdeti 6 - 7 ből. Gondolom vmikor el fog tűnni, ha elfog.
Szóval az én esetben 2 Rétság, 1 északi túra 2 hete és 1 Bakony 1 napja.
Szóval lehet fejlődni, gyakorolni. .
Jani akkor csüt délután vagy vasárnap délután 1 Rétság onnan Szlovákia, Esztergomnál vissza, Visegrádnál a hegyen át Szentendrére, fagyizás és irány haza. NAAAAAAAA ?
Szia!
Nem a te kérdésedre válasz, de lesz egy rövid túra szombaton. Ha érdekel nézz be a jóbarátok topicba.
Az itteniektől meg bocsi, hogy próbálok tőletek embereket kölcsönözni.
Múlt szerda óta GSR tulaj vagyok
A tanácsotokat kérném.
Milyen gumit tudnátok javasolni a gépre?
Még csak most tanulok igazán motorozni, nem pályázok, nem döntök földig, nem megyek 1000-el...
Viszont járnék vele melóba (120km/nap), 7végén túrázni, kicsit kanyarogni...
Nálad?Nem Te voltál a király vasárnap a fagyizóban?
Légy üdvözölve!Gratula a vashoz! Nekem is öcsimura van! Nagyon zsuker a hangja!
Mivan,mivan,mivan a telcsivel?
Ja és haligali!Én is öööö vigyáznii kell,h mit írok mert még félreértik!(te úgyis tudod.... )
Mint előző hozzászólásomba írtam, 50e volt és Papkeszin csinálta ÖcsiMester vele kell egyezkedni!Ez kifejezetten GSR-re lett csinálva, már jóóópárat készített!
Kedd este érek haza, aztán majd a következő napokban.
Csörgök elötte, nyugi! Ezt veheted fenyegestésnek is!
köszi a szíves invitációkat, de a nyilvános szereplés előtt még csiszolnék a technikán.
nemmelékesen még dolgozom a papírokon is.
szal, néhány hét és jövök, addig is száraz utat Nektek!
FE
ui: szóval gumi?
50e volt és Papkeszin csinálta ÖcsiMester!Ha kell a száma szólj és átküldöm valahova neked!
önmagunkhoz mérjük a fejlődést. A közös gurulások nagyon jók. Mert igenis lehet belőle tanulni SOK MINDENT.
A majrécsíkomből persze van még 1,5 cm a kezdeti 6 - 7 ből. Gondolom vmikor el fog tűnni, ha elfog.
Szóval az én esetben 2 Rétság, 1 északi túra 2 hete és 1 Bakony 1 napja.
Szóval lehet fejlődni, gyakorolni. .
Jani akkor csüt délután vagy vasárnap délután 1 Rétság onnan Szlovákia, Esztergomnál vissza, Visegrádnál a hegyen át Szentendrére, fagyizás és irány haza. NAAAAAAAA ?
Nem a te kérdésedre válasz, de lesz egy rövid túra szombaton. Ha érdekel nézz be a jóbarátok topicba.
Az itteniektől meg bocsi, hogy próbálok tőletek embereket kölcsönözni.
Múlt szerda óta GSR tulaj vagyok
A tanácsotokat kérném.
Milyen gumit tudnátok javasolni a gépre?
Még csak most tanulok igazán motorozni, nem pályázok, nem döntök földig, nem megyek 1000-el...
Viszont járnék vele melóba (120km/nap), 7végén túrázni, kicsit kanyarogni...
Előre is köszi, ha van 5letetek.
FE