5 mm-es imbusz kulcs kell a két oldalsó műanyaghoz. Fogják még patentok is, ezt óvatosan húzd ki, nehogy eltörjön a műanyag.
A leírásod alapján te a búrát akarod levenni! Nehogy hozzányúlj azokhoz! Egyébként is ragasztva is van búra a házhoz.
Ki kell venni az egész fényszórót és simán hátulról izzó cserélni.
A második képen a műszerfal tartó csavarja van bekarikázva, ne téveszen meg. Csak a fényszóró hátulnézete miatt raktam ide. A 4 csavar a fényszóróház oldalán van, ami tartja.
GSR-fényszórójában szeretnék izzót cserélni, és úgy látom a búrát levenni a körben lévő kis pöckök kipattintásával tudom. Sajna a gépkönyv még a kereskedőnél várja hogy bemenjek érte úgyhogy nem tudok utánanézni benne Nagy hülyeséget meg nem akarok csinálni, gondoltam inkább rákérdezek
Szeva!
Időjósok?Semmit nem találnak el és addig még bármi lehet.
Jöhet máshonnan egy anticiklus vagy bármi,ami kimozdíthatja az eddigi elörejelzést.
Volt is már rá példa soxor....
Biztos akarunk menni? Lehet tolni kellene 1 hetet...
"Vasárnap sem lesz kiránduló időben részünk, ugyanis napközben az északnyugat felől megnövekvő felhőzetből egyre többfelé elered az eső. Mérsékelt, változó irányú szélre számíthatunk. A hőmérséklet reggel általában 5°C közelében alakul, amely napközben a Dunántúlon szinte semmit sem fog emelkedni. Másutt délután elérheti a 10- 15°C-ot. "
Igen "kis"fiú!