Igen. Így 20-ért csinálják, ha én veszek mindent akkor 11,5. És mivel nekik akarom visszaadni a motort is, ezért velük csinnáltatom.
Ma tárgyaltam velük.
Szóval amint látom senki nem foglalkozik a szervezéssel, úgyhogy kicsit gatyába rázom a dolgokat.
A túra 4.-én vasárnap lesz, időjárás úgy néz ki kedvező. Ha nem akkor szoptunk de akkor is megyünk.
Aki jönni akar és nincs a listában, tudja a dolgát. Nincs mostmár szavazás hogy mikor szombat legyen vagy vasárnap, ekkor legyen vagy 1 hét múlva, ez van, ezt kell szeretni! Kajálást megoldjuk helyileg ha nem lesz más, eddig 17-en vagyunk, ennyi embert ki tudnak szolgálni...majd olyan helyet keresünk. Ha valaki ennek ellenére le tud foglalni egy éttermet, akkor hajrá! Csak azt villámgyorsan tegye. Ha nem, marad az "A" terv.
Sopron-Fertő tó Klán Túra 2008
Találkozás: 2008.04.06-án 8:00 órakor, Budaörsi AGIP kútnál (M1-M7 kivezető szakaszán) RÉSZTVEVŐK:
1. Nopara
2. Syrus6
3. kykee + Monyique
4. baripeti
5. fndi + Peestabácsi ZZR 400-al
6. Maci
7.Tybee
8. Abdul (Félút, kb. Sárvárnál vissza, de csak Jani miatt)
9. N Feri
10. Tutis + asszony + cimbi 1 + cimbi 2
11. Ze
12. hayabusagirl
13.
Útvonal:
Budaörs, 7-es út Martonvásár, Velence, Sukoró, Pákozd, Székesfehérvár, 8-as út, Csór, Várpalota, Veszprém Táv: 110 km, Érkezés kb. 10 óra, Pihenő: 30 perc
Veszprém, 8-as út, Márkó, Herend, Városlőd, Devecser, Somlóvásárhely, Tüskevár, Karakó, Jánosháza, 84-es út, Káld, Gérce, Hegyközség, Sárvár Táv: 90 km, Érkezés kb. 12 óra,Pihenő: 30 perc
Sárvár, 84-es út, Rábapaty, Zsédeny, Tompaládony, Simaság, Újkér, Lövő, Sopronkövesd, Nagycenk, Kópháza, Sopron Táv: 60 km, Érkezés kb. 13 óra 30 perc Pihenő + Ebéd: 90 perc
Sopron, Sopronkőhida, Fertőrákos, Fertő tó kikötő, Balf, Fertőboz, Hidegség, Fertőhomok, Hegykő, Fertőszéplak, 85-ös út, Fertőszentmiklós, Kapuvár Táv: 45 km, Érkezés: kb. 16 óra, Pihenő:30 perc
Kapuvár, 85-ös út, Csorna, Enese, Győr, 1-es út, Gönyü, Komárom, Tata Táv: 110 km, Érkezés 18 óra 30 perc,Pihenő:30 perc
Tata, Tatabánya, Bicske, Budapest Táv: 70 km, Érkezés 20 óra 15 perckor.
Összesen megtett kb. 500 km
Hali! Srácok, most hol lesz a kaja? Balatonon? Az nagyon nem is volt tervben, ha jól emlékszem?
Illetve elég hamar odaérnénk, ha 8-kor lesz az indulás... bár nekem az csak jobb lenne, kettőre haza kellene érnem...
Ma tárgyaltam velük.
Azonnal csinyálom a fotot, csak idáig egy 4,5 Hondával motoroztam és bizsereg a tenyerem
Mégiscsak a Black csinálja nekem a szervízt.
Agyilag tutti,h nem 100!
Mikor dől el h igen v nem?
Igazad van 10 körül korai az ebéd!Megjegyzem (én is) halkan!
Akkor vasárnap megindulunk! Má nagyon várom!
Ki miben jön?Bőrben v kordurában?
Nekem is esedékes a 12e szerviz.Mik kellenek?
Maci:nem rendelünk meg összevonva dolgokat!?Úgy talán ócsóbb?!
a kajálással kapcsolatban: ha más nem majd kettéválik a csapat és kész. A veszprém környéki kaja az nem lesz túl korán ebédnek? csak kérdem, halkan
meglett a ruci, Racer-t választottuk a Biker Worldnél
A túra 4.-én vasárnap lesz, időjárás úgy néz ki kedvező. Ha nem akkor szoptunk de akkor is megyünk.
Aki jönni akar és nincs a listában, tudja a dolgát. Nincs mostmár szavazás hogy mikor szombat legyen vagy vasárnap, ekkor legyen vagy 1 hét múlva, ez van, ezt kell szeretni! Kajálást megoldjuk helyileg ha nem lesz más, eddig 17-en vagyunk, ennyi embert ki tudnak szolgálni...majd olyan helyet keresünk. Ha valaki ennek ellenére le tud foglalni egy éttermet, akkor hajrá! Csak azt villámgyorsan tegye. Ha nem, marad az "A" terv.
Sopron-Fertő tó Klán Túra 2008
Találkozás:
2008.04.06-án 8:00 órakor, Budaörsi AGIP kútnál (M1-M7 kivezető szakaszán)
RÉSZTVEVŐK:
1. Nopara
2. Syrus6
3. kykee + Monyique
4. baripeti
5. fndi + Peestabácsi ZZR 400-al
6. Maci
7.Tybee
8. Abdul (Félút, kb. Sárvárnál vissza, de csak Jani miatt)
9. N Feri
10. Tutis + asszony + cimbi 1 + cimbi 2
11. Ze
12. hayabusagirl
13.
Útvonal:
Budaörs, 7-es út Martonvásár, Velence, Sukoró, Pákozd, Székesfehérvár, 8-as út, Csór, Várpalota, Veszprém Táv: 110 km, Érkezés kb. 10 óra, Pihenő: 30 perc
Veszprém, 8-as út, Márkó, Herend, Városlőd, Devecser, Somlóvásárhely, Tüskevár, Karakó, Jánosháza, 84-es út, Káld, Gérce, Hegyközség, Sárvár Táv: 90 km, Érkezés kb. 12 óra,Pihenő: 30 perc
Sárvár, 84-es út, Rábapaty, Zsédeny, Tompaládony, Simaság, Újkér, Lövő, Sopronkövesd, Nagycenk, Kópháza, Sopron Táv: 60 km, Érkezés kb. 13 óra 30 perc Pihenő + Ebéd: 90 perc
Sopron, Sopronkőhida, Fertőrákos, Fertő tó kikötő, Balf, Fertőboz, Hidegség, Fertőhomok, Hegykő, Fertőszéplak, 85-ös út, Fertőszentmiklós, Kapuvár Táv: 45 km, Érkezés: kb. 16 óra, Pihenő:30 perc
Kapuvár, 85-ös út, Csorna, Enese, Győr, 1-es út, Gönyü, Komárom, Tata Táv: 110 km, Érkezés 18 óra 30 perc,Pihenő:30 perc
Tata, Tatabánya, Bicske, Budapest Táv: 70 km, Érkezés 20 óra 15 perckor.
Összesen megtett kb. 500 km
a legöregebb megy elöl, oszt kész
Boldog szülinapot Sipi! Nem Te vagy a legöregebb?
Fotózd már le légyszíves, hogy hogyan van most az indexed, meg hol vágtad el a műhanyagot plíz. Nem, nem bírom ki vasárnapig
Illetve elég hamar odaérnénk, ha 8-kor lesz az indulás... bár nekem az csak jobb lenne, kettőre haza kellene érnem...
Miért nem kérted a családtól ajándékba a bukócsövet? Vagy egy bővebb bőrruhával fognak meglepni?