Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdeztem a rendőrségen is, de nincs ott térfigyelő.
nem láttak semmit.
vagy hátha volt valami biztonsági kamera ami felvett valamit...
Sajnos még nem volt rajta. Csak terveztem:( Előbb kellett volna.
Hol lakik az ismerősöd?Nem az MB travelnek dolgozik?
hogy dögölne meg az összes ien lopos geci
a pláza biztonságiait kérdezted? Nem látták, nem ők tolták arrébb?
lánc, zár, riasztó?
hát msot ilyen lakás átépítés van, és mai naptól ien fagyasztott kajákon élek még 2-3 nappig aztán azt mondták hogy ősszel csinálom úgy is a nagymotor jogsit és kitartok az álláspontom mellett akkor oké. csak vannak kikötések: hogy ne csavarodjak fel a fára vele meg lesz egy kis időm kipróbálni a kocsit hogy milyen. de én már azt msot kizártam majd lesz autóm ha dolgozok, amikor pedig nem lehet menni motorral bicikli, meg az autó is ott van, vagy mint eddig a lábbusz
Csepelről a pláza mellől. K.b. fél órát hagytam magára.
honnan vitték el?
A kúrva annyját a fasszopónak,rohadna el a keze és a gitárt pengesse a rák a gyomrában
azta.. hogy, honnan?
Honnan vitték el és hogyan?
köszi de szeretnék nyugodtan aludni,nem akarok rémálmokat
...és mi volt a válasz?
Sziasztok! Ma 17:00 és 18:00 között ellopták a Láncos Kutyámat r.sz.: uhy-880 alv.sz.:JS1B9111100122920 mot.sz.:N730123181 Kék színű. Ha netán valakinek valamilyen úton, kéz aloli alkatrész vásárlás közben, vagy már megtörve roncsként találkozik vele kérem jelezze itt vagy 06304477152 es tel. számon. A váz bal oldalán csúszás nyomai találhatók. Előre is köszönöm a segítségeteket. Üdv. Krisztián
könyörgök, privátban küld el neki, nem akarom látni
Van róla fényképem és nem félek használni
ismerem ezt a fajta man buszt. egyik ismimnek is ilyen van csak az övé 3 tengelyes és olaszba visszi a népet vele. amúgy inkább kamion mint busz
Piszkafa?
DÖNGÖLŐ
Érdekel a busz?Nem az enyém csak a CBR
Ja vagy úgy.Azok is bevállaltak mindent az ügyfélért?
Betoppanos szapulós erkélyen kimászósat is?
Mert mi igen!
Ták bt,az ön kényelméért
kykee én azt mondtam szülőknek ha itthon lesz a GSX-r Srad vagy vmi hasonló amiket nézzünk akkor én elköltözök a garázsba a kutya meg a motor mellé