Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gino ! ébresztő !
én sem
szép jó reggelt asszem még ilyen korán se voltam fórumon
morgen
amennyiért árulják nem csoda
ABDUL !
Köszi az infó .
Tudom én!
Azt hittem már kész a géped! Engem a mai gurulás teljesen feldobott, nagyon kellett már.
Háát, a legrégebbi talán Tybee-é - és talán övé a legértékesebb is, hiszen még az eredeti gumi van rajta ), a mienk csak most májusban lesz 2 éves!
Hali Pityu!
Kép csatolva, ez inkább design mint szélterelő.
Idővel megszokod 130 felett is plexi nélkül , 180-ig tényleg simán lehet rajta egyenes háttal ülni.
Hali Tybee! A tükröt nem kérdeztem, de szerintem az is ugyanaz lehet, mint amit a suzuki hivatalos tartozékai között lehet megtalálni (talán 10eFt lehet a pár?). A fejidom is tök ugyanaz, mint amit eddig árultak gyári extra tartozékként - a három opció közül a legkisebb.
Gondolom raktáron maradt rengeteg extra és így hasznosítják a K8-ason...
mindjárt
Nekem csak hosszúhajú barátaim vannak és mind informatikus
gyere msn
kykee, a kopasz haverjaid nem beszélgetnek el vele?
nem,az 330 4esben
szerintem elírta...
230 akar az lenni
szarládák
remélem kiélvezi minden percét a büntetésének!
130-nál zavaró?
ööö....öö....papírkutya?
igaz nem GSR de legalább szürke és japán. hát nekem jövő héten érkezik az új légszütyim aztán utána pakolom vissza. kapott friss olajat + teljesen át nézztem a motort. bár sztem hamarosan gyűrű törés lesz rajta mert egyszer egy elég érdekes hangot hallottam 1 másodperc erejéig. Hát majd megláttjuk. itt egy pár kép (bocsánat hogy offolok csak büszke vagyok rá hogy így szét kaptam )
Nem buzizom csak azért mert ez már nagy igénybevétel.Nekem ezt mondta a Suzukitól kiérkezö szakember.
Én már rég nem ültem,már nem tudom milyen érzés
Tehát a mi GSRünk,már múzeális darab?
jön a TV2 napló
Abdul. Nincs erről a kis plexiről kép vagy vmi hogy milyen. Nekem 130 nál kicsit zavaró volt. Tudom mostmindenki rajtam . A KÖCSÖG Császár Elődőt is kihúzták a szarból, h rohadna meg. És
még okiratot is hamísítottak.
hi mindenki van egy eladó gsxr 600
600000 Ft-ért
ha valakit érdekel az hívhat a részletekért péntekig meert ha nem megy el vagy nincs érdeklődö akor beviszik a kereskedésbe
széles utat
nem tudom annyit tudok hogy oda kell menni utána vezetni pedig a HÉV átjáró mellé oktán tan pálya
há mi van itt hogy itt is vizsgáztatnak?
nem nem ott a csepeli útban M0ás felüljárónál jobbra
kresz vizsga nem a petzválban van?