Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tittelett!
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje Február 23.Szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában1039.Budapest,Piroska u.2/, az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé, hogy ott aludna. A szállás díja sok lett 3000ft/fő,külön fűrdő,Wc minden szobához.

A farsangi móka 3500 Ft lesz/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem,konyha,és tálalóeszközök bérlése baráti áron...

Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassatok,számom: 0620/323-0189 ha tudjuk megoldjuk!

Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok,nekik díjtalan a belépés!

BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/

1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né - időponttól függően..../The Bear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27.SportMotor
nekem?
pontosan, 75 pontos a kresz, akár autóra, akár motorra...
Dehogynem, a KRESZ lap ugyanaz, csak a végén lévő műszaki kérdések autóra vonatkoznak, nem motorra.
És a kérdésekben, valamint az ábrákon motor helyett autó van.
Vagyis közlekedés szempontjából egyforma.
Szia Gino: Szerintem autóra nem 75 pont a max elérhető. Lehet, hogy rosszul emlékszem.
Szia MotoPityu!

Lehet, hogy autóra vizsgázik.
HI Kistuning! Ezt, hogy csinálod, h jan. végén mehetsz rutinra? Nekem az Istenért nem engedik.
Sziasztok!

Jó étvágyat!
Srácok, zátonyra futottam a pólókkal.. zdobrotka megcsinálta a coreles cuccokat, de úgy látszik mégse jó Nekik, ez jött:

"Megnéztem újra az Ön által küldött grafikát, nem tudom, hogy ki csinálta, de ez csak egy Trace-elés, sajnos nincs vektorosan megrajzolva.
Ebben a formában csak fehér pólóra tudnánk nyomni, mert a minősége nem megfelelő direkt szín nyomáshoz színes pólóra.
Amennyiben színes pólóra kell szitázva, akkor bizony 5 színre bontva vektorosan meg kell rajzolni valakinek a grafikákat."
Tehát ha valaki tud villantani olyat amilyet kérnek akkor hajrá, ellenkező esetben már nem éri meg a pólót csináltatni, a tervezési munka drága....
De vagyok,többet is mint ami egészséges
Főleg mióta laptopolok web n walkal
Bárhonnan beszólok
Nem felejtettem el,még elsöre sem,hisz az egyik szellemi szülö én vagyok.
Megyünk Március 16.ikán,mert ugye 17.ike lenne de az hétfő,igy marad a VAsárnap
azért, mert te sosm vagy a neten.
nebasz... 2.ra is elfelejtetted?
meglehet igaza van doktor úr

Pontosabban 54!
Nem hinném,hogy este 8kor Te motorozol minden nap? Ebben az évben eddig ez a második nap,hogy kicsit lehet gurulgatni.De igazán jó motorozoshoz még várni kell egy 40-50 napot.

Ettól fűggetlenül vissza esett a hozzászólások száma,ellenben tavaj ilyenkor ment a szófosoda
én ma is azzal jöttem dolgozni
mert motorozunk inkább?

Rendben,megértettem.
Patika minden a lakásban

Jó reggelt mindnekinek!

Miért nem pörög a topic mostanában?
Jó reggelt!

Kykee, rendesen mosogass el máskor.....ne maradjon a tányér szélén kaja maradék!
Tényleg,már azt hittem,hogy Ő egy látnok
hogyhogy honnan?!
hát Ő a Főnök

ezt,te honnan...?