No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje Február 23.Szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában1039.Budapest,Piroska u.2/, az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé, hogy ott aludna. A szállás díja sok lett 3000ft/fő,külön fűrdő,Wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft lesz/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem,konyha,és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassatok,számom: 0620/323-0189 ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok,nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né - időponttól függően..../The Bear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27.SportMotor
Dehogynem, a KRESZ lap ugyanaz, csak a végén lévő műszaki kérdések autóra vonatkoznak, nem motorra.
És a kérdésekben, valamint az ábrákon motor helyett autó van.
Vagyis közlekedés szempontjából egyforma.
Srácok, zátonyra futottam a pólókkal.. zdobrotka megcsinálta a coreles cuccokat, de úgy látszik mégse jó Nekik, ez jött:
"Megnéztem újra az Ön által küldött grafikát, nem tudom, hogy ki csinálta, de ez csak egy Trace-elés, sajnos nincs vektorosan megrajzolva.
Ebben a formában csak fehér pólóra tudnánk nyomni, mert a minősége nem megfelelő direkt szín nyomáshoz színes pólóra.
Amennyiben színes pólóra kell szitázva, akkor bizony 5 színre bontva vektorosan meg kell rajzolni valakinek a grafikákat."
Tehát ha valaki tud villantani olyat amilyet kérnek akkor hajrá, ellenkező esetben már nem éri meg a pólót csináltatni, a tervezési munka drága....
Nem felejtettem el,még elsöre sem,hisz az egyik szellemi szülö én vagyok.
Megyünk Március 16.ikán,mert ugye 17.ike lenne de az hétfő,igy marad a VAsárnap
Nem hinném,hogy este 8kor Te motorozol minden nap? Ebben az évben eddig ez a második nap,hogy kicsit lehet gurulgatni.De igazán jó motorozoshoz még várni kell egy 40-50 napot.
Ettól fűggetlenül vissza esett a hozzászólások száma,ellenben tavaj ilyenkor ment a szófosoda
A Fórum FARSANG ideje Február 23.Szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában1039.Budapest,Piroska u.2/, az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé, hogy ott aludna. A szállás díja sok lett 3000ft/fő,külön fűrdő,Wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft lesz/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem,konyha,és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassatok,számom: 0620/323-0189 ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok,nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né - időponttól függően..../The Bear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27.SportMotor
És a kérdésekben, valamint az ábrákon motor helyett autó van.
Vagyis közlekedés szempontjából egyforma.
Lehet, hogy autóra vizsgázik.
Jó étvágyat!
"Megnéztem újra az Ön által küldött grafikát, nem tudom, hogy ki csinálta, de ez csak egy Trace-elés, sajnos nincs vektorosan megrajzolva.
Ebben a formában csak fehér pólóra tudnánk nyomni, mert a minősége nem megfelelő direkt szín nyomáshoz színes pólóra.
Amennyiben színes pólóra kell szitázva, akkor bizony 5 színre bontva vektorosan meg kell rajzolni valakinek a grafikákat."
Tehát ha valaki tud villantani olyat amilyet kérnek akkor hajrá, ellenkező esetben már nem éri meg a pólót csináltatni, a tervezési munka drága....
Főleg mióta laptopolok web n walkal
Bárhonnan beszólok
Megyünk Március 16.ikán,mert ugye 17.ike lenne de az hétfő,igy marad a VAsárnap
Ettól fűggetlenül vissza esett a hozzászólások száma,ellenben tavaj ilyenkor ment a szófosoda
Rendben,megértettem.
Patika minden a lakásban
Jó reggelt mindnekinek!
Miért nem pörög a topic mostanában?
Kykee, rendesen mosogass el máskor.....ne maradjon a tányér szélén kaja maradék!
hát Ő a Főnök
ezt,te honnan...?