Én se tervezek utast szállítani legalábbis amikor ennyi cucc van nálam. Louistól érdemes ezt megvenni v inkább ruházzak be egy kicsit drágábba? Neked milyen?
kösz kykee ma reggel 8 óra után pár percel 75/73al végeztem a vizsgán. héten már megyek rutinra gyakszi aztán talán jövőhét elején vizsga is lesz belőle. nehezén szerencsére már túl vagyok, vezetéssel nincs gond
!Szivesen.
Nem lóg ki jobban,de kb egy síkban van ha telereakod.
A rögzitési pontok az ülés alatt vannak, 4 kis fül,azon keresztül is áthúzva jól rögzíthető.
Hátúl ülőt sem zavarja a nyeregtáska,praktikusan lehet kifejlesztve
A kormánynál jobban is kilóg Mobdjuk GSre kifejezetten nem javasolják a használók mivel azon nem lehet rendesen rögzíteni. Majd nyáron teszünk egy próbát.
KKszönöm!
Szasztok,jó reggelt!
Dani,a barátomnak voltak egy és a miskolci túrát oda-vissza simán bírta.Volt hogy egy útszélét jelzö táblát elvitt vele,mert azért szélesebb lesz a moci.Meg sem nyikkant a nyeregtáska.17.000.-ért vette és jól megtömhetö.
Van vkinek vmi tapasztalata GSR és nyeregtáska comboval? Mennyire használható, mozog e összevissza. És ha nem nyeregtáska akkor egy hosszabb útra mit javasoltok tárolóeszköznek?
Mizu,hogy hogy nem indúlt jól a reggeled?
Nekem sem! Belenéztem a tükörbe
Nem lóg ki jobban,de kb egy síkban van ha telereakod.
A rögzitési pontok az ülés alatt vannak, 4 kis fül,azon keresztül is áthúzva jól rögzíthető.
Hátúl ülőt sem zavarja a nyeregtáska,praktikusan lehet kifejlesztve
KKszönöm!
Dani,a barátomnak voltak egy és a miskolci túrát oda-vissza simán bírta.Volt hogy egy útszélét jelzö táblát elvitt vele,mert azért szélesebb lesz a moci.Meg sem nyikkant a nyeregtáska.17.000.-ért vette és jól megtömhetö.
Van vkinek vmi tapasztalata GSR és nyeregtáska comboval? Mennyire használható, mozog e összevissza. És ha nem nyeregtáska akkor egy hosszabb útra mit javasoltok tárolóeszköznek?
Jóvan, itt vagyok....csak reggelizek.
Jó reggelt!