Egyszer ezért még felkeres a motorrevű,vagy valamelyik motoros újság!
"A srác aki körbemotorozta a földet egy GSRrel 520 nap alatt!"cimmel!
vagy " 200zal keréken de a GSR mindent kibír!"
vagy"Amig van élet a GSRbe addig megy vele!"
Nálam miért nem mennek egyszerüen a dolgok?
Bemegyek gari,vagy kápé és megyek tovább!Minding közbe jön valami vita!
Tudom syrus a fizimiskám!De a mobiloknál akkor miért nem?Menjek spiritisztítani?
Fársztás,első fejezet:
Hayacsaj,igaz az ,hogy a hántolt tökmagot,amit a boltokban zacskóban lehet kapni,azt szájjal hántolják,majd a nyáltól lemossák és csomagolják?
Mentsd le a képeket, vagy szerezd meg ezt a motorrevüt. Alapnak jó, talán segítség is.
Senkinek nincs még ennyi km a motorjában, tehát nem tudni, hogy ez a blokk a GSR-ben hogyan szuperál és mikor jön ki rajta valami hiba. Lehet ebben is úttörő vagy?
Hát pajtikák szerencse hogy reggel enm mentem mocival..Tiszta takony volt végig a Szentendrei.
Nagyon csúszott,,,,lehet,hogy megusztam egy borulást. Pedig az idő elfogadható nap közben.
Azért volt tavaly is 18 ták/72H
"A srác aki körbemotorozta a földet egy GSRrel 520 nap alatt!"cimmel!
vagy " 200zal keréken de a GSR mindent kibír!"
vagy"Amig van élet a GSRbe addig megy vele!"
Bemegyek gari,vagy kápé és megyek tovább!Minding közbe jön valami vita!
Tudom syrus a fizimiskám!De a mobiloknál akkor miért nem?Menjek spiritisztítani?
Hayacsaj,igaz az ,hogy a hántolt tökmagot,amit a boltokban zacskóban lehet kapni,azt szájjal hántolják,majd a nyáltól lemossák és csomagolják?
Mentsd le a képeket, vagy szerezd meg ezt a motorrevüt. Alapnak jó, talán segítség is.
Senkinek nincs még ennyi km a motorjában, tehát nem tudni, hogy ez a blokk a GSR-ben hogyan szuperál és mikor jön ki rajta valami hiba. Lehet ebben is úttörő vagy?
Mentem volna egy hatalmasat,sok kicsi kerókkal!
Nagyon csúszott,,,,lehet,hogy megusztam egy borulást. Pedig az idő elfogadható nap közben.
Ti nem ültetek gépre?
Na megyek tanulni, jövök hamarosan.
A Macinak szólt ez,ugye?