Én úgy gondolom, hogy itt Magyarországon sajnos az áru megvételéig mosolygás van. De próbléma eseten NO segítség. Garancia időn belül vagy. A nem rendeltetésszerű használatot megnézném, hogy
bizonyitanák. Mert azt nekik kellene.
Kykee ne basszál fel tudom, h beszéltünk múlt szombaton még Te hívtál vissza. Mondtad, hogy utánvétel küldöd az aksit és a memory cardot. A régi skoda fabiankkal volt próbléma be kellett
mennem a porche hungariahoz tamtamolni. 1 telefonnal megoldották az orrom előtt a szerződéses partnerral. Kykee. Szerintem hülyének néznek mint a biztósítok általában. Leakarják Veled a 2-3 kört
futtatni.
HI Most értem haza és ilyen a hangulatom . Kedden közli velem az értékesítősrác: ne hivjam,
majd ő fog szerdán hívni. Annyira hívott mint ti engem. Száradjon le a kezem, ha felhívom . Most
bevagyok rágva, mert ellenben én egy olyan faszi vagyok, aki 99,9%-ban amit igérek betartom, + még
pontos is szoktam lenni. Ha meg gond van, akkor felemelem azt a kurva telefont. Az élet produkálhat
ellentétes dolgokat, de akkor legalább csööööööööörgöööööööööööööööööööööööööööök. Ráadásul kora este az egyik tanítványomat elütötték az uszoda előtt a ZEBRÁN.
Ferykém mondtam itt a gép megyünk a szőlősbe Syrussal együtt
Én pótoltam a csavart,amikor a gumisnál voltam!Állitottuk a láncot akkor néztem,hogy hiányzik onnan a csavar ami a recés tengelyből hiányzik!Simán lelehett húzni a váltókart!Jóval elötte volt lánszettcserén és utána ment el a6.ik,majd gumicsere és akkor lett berakva a csavar!
De én egy kis szar panelproli ploretár hülyegyerek vagyok és az egykerekezésbe bele lehet kötni!
Na én is borítok
jóccakát mindenkinek!