Örülj csak Papa,örülj! És ez még semmi,mint amikor közel 20 GSR dübörögegymás mögött és köztük libabőrőzöl a tied nyergében!Beszarás lesz,majd úgy is átéled!Meg a sok pályázás ,stb!
A képről meg teljesen azt hittem,hogy nálunk van,bocsi!
Szép a csokor nagyon A csokit is Te csomagoltad egyesével?
Köszönöm Nektek. 1 fő plussz a csapatban. De nem bírtam ki. A riasztos utcája frankó aszfaltos volt
kb. 500 m oda-vissza. 2.-ig jutottam. Nagyon tetszett. Megköszöntem a családomnak is, nem akarok
nyálaskodni, de higyjétek el sok munka van mögötte.
Igyekszem óvatos lenni és figyelni, tanulni főleg az elején. Ferynek mondtam, hogy nem akarom az a falra festeni, de én bizony a meglévő életbiztosításom mellé kötöttem mégegy kockázatit.
És ezzel nem szeretten volna ,,ünneprontó,, lenni. De én most
Köszönöm!
Ez már nálunk készült képek!Megismerem a kenyérvágódeszkáról!
De jó otthoni képeket látni!
Rendes vagy,köszi!
Sok Boldogságot és balesetmentes kilométereket kívánok,jó sokat ,szép időben, jó csajok mellett a GSReddel!
Kissé le vagyok maradva kronol ógiailag
A képről meg teljesen azt hittem,hogy nálunk van,bocsi!
Szép a csokor nagyon A csokit is Te csomagoltad egyesével?
Köszönöm Nektek. 1 fő plussz a csapatban. De nem bírtam ki. A riasztos utcája frankó aszfaltos volt
kb. 500 m oda-vissza. 2.-ig jutottam. Nagyon tetszett. Megköszöntem a családomnak is, nem akarok
nyálaskodni, de higyjétek el sok munka van mögötte.
Igyekszem óvatos lenni és figyelni, tanulni főleg az elején. Ferynek mondtam, hogy nem akarom az a falra festeni, de én bizony a meglévő életbiztosításom mellé kötöttem mégegy kockázatit.
És ezzel nem szeretten volna ,,ünneprontó,, lenni. De én most
Nekem most csak egy pótkulcsom van!De az zsír új!
Ez már nálunk készült képek!Megismerem a kenyérvágódeszkáról!
De jó otthoni képeket látni!
Rendes vagy,köszi!
Sok Boldogságot és balesetmentes kilométereket kívánok,jó sokat ,szép időben, jó csajok mellett a GSReddel!
GRATULÁLOK!
Életed egyik legjobb döntése volt, elhiheted!
Csak most meg mennél motorozni, de jön a tél....
(amúgy nem nagy szám a képen látható dolgok, van nekem is )
Gratulálok az ujj GSR Tulajdonosnak!
Használd egészséggel, és sok sok balesetmentes kilómétert hozzá.
Reklám hirdetés?