Syrus6 Fery is földi. Auchan lejövőnél rendörők szűrke suzukival( civil) nem lettek beengedve a leszükülő
külsőből. Erre Kibaszta a szirénát meg a tárcsát és leadta Rocky VI -ot. Egyből volt , h mki mit képzel magáról, mire ellett neki magyarázva a szükülősáv. Erre bebaszta a kocsiajtót és padlógázzal lépett. . Oda felkellen festeni egy sárga szagatottat és nem lenne félreérthető
SEGITSÉG! Szereltem kicsi drágaságom. Hogy rohadjon meg a silány minőség.
A kulcsnál leakartam szedni a felső burkolatot. Ott két Műanyag csavar virit. De nem tudom kicsavarni,,,,,a csillag fej má meg szét barmolódott. Tietek is illen sza,,,,r?
Te most csak érdeklődtél, vagy el is kell mondani hogyan jön ki?
külsőből. Erre Kibaszta a szirénát meg a tárcsát és leadta Rocky VI -ot. Egyből volt , h mki mit képzel magáról, mire ellett neki magyarázva a szükülősáv. Erre bebaszta a kocsiajtót és padlógázzal lépett. . Oda felkellen festeni egy sárga szagatottat és nem lenne félreérthető
Ha már úgyis majdnem földik vagyunk!
Pikkpakk itt lesz a tavasz és akkor is van action
SEGITSÉG! Szereltem kicsi drágaságom. Hogy rohadjon meg a silány minőség.
A kulcsnál leakartam szedni a felső burkolatot. Ott két Műanyag csavar virit. De nem tudom kicsavarni,,,,,a csillag fej má meg szét barmolódott. Tietek is illen sza,,,,r?
(Nem a törésnek tapsizok, Maci)
Na és most már mér nincs?
Nekem mákom volt,hogy volt cascom. jó dolog. igaz,most már nincs.
A kötelezővel többet lehet(ne) kezdeni. Jééé, ezt a mondatot meg ki írta ide? Mer én nem!