A jogsival a következő a helyzet. Én gyerekeket tanítok úszni 15 éve önkormányzati tanuszodában.
Ott az egyik tanitványom papájának a-m isk. van. Hátúlról kezdtem a dolgot e.ű megvan, elméletet
novemberben kellene. Magamtól készülők, mivel a munkarendem és a másodállásom miatt elég nehéz egy tanfolyamra beülnöm. Konkrétan összeget sem mondtak. és én nem szeretem az ilyesmit. Eddigi
költségem 10.000+20.000. Csütörtökre beszéltünk meg találkozót és vizsgaidőpontot egyeztetni.
Az árakat nem nagyon tudom 70.000 100.000 között hallottam . A gyakorlat egyenlőre még levegőben.
Fogalmam sincs, h a mocit ki hozza haza ( a szalon utánfuton?). Még kb. 1 1/2 hét, mert a héten már semmit nem tudok intézni. Jogsi nélkül ezt nem vállalom fel, de a szőlősben (aszfaltos) azért kimegyek.
Ferykém jössz Te is és Sy.? Bevagyok sóóóóóóóóóózva.
Igazából most estére lettem feldobodva a dologtól, tényleg nagyon örülök, h összejött és a gsr
mellett döntöttem. Még a Kawasakis és Yamahás fan haver is azt mondta, h faxa a gép. Jelenleg
egy ,,10 éves hülye gyereknek érzem magam,, . THX mindenkinek , üdv
HI. Tudtok nekem 2 dologban segíteni vagy infót adni. nem motoros.
1., Nejem telojában e570 samsung aksi meghalt. Jó áron hol lehet kapni? Áll. a Kerepesi úton a Népstadionnál a zsaru boltban? Utángyártott is jóóóóóóóóóóó.Szívja a véééééérem itthon.
2., Fiam tv távir. beszart. Ma vettem univerzálisat a médiában. 40 prce szarozok vele kódolgatom, de
a k...anyjáért sem működik.
Tamfolyam intézve, de elég fura helyzet. Novemberben vizsgáznék elméletből. Gyakorlatot lehet máshol is.?
a végén az a sy. az én lennék?
Ott az egyik tanitványom papájának a-m isk. van. Hátúlról kezdtem a dolgot e.ű megvan, elméletet
novemberben kellene. Magamtól készülők, mivel a munkarendem és a másodállásom miatt elég nehéz egy tanfolyamra beülnöm. Konkrétan összeget sem mondtak. és én nem szeretem az ilyesmit. Eddigi
költségem 10.000+20.000. Csütörtökre beszéltünk meg találkozót és vizsgaidőpontot egyeztetni.
Az árakat nem nagyon tudom 70.000 100.000 között hallottam . A gyakorlat egyenlőre még levegőben.
Fogalmam sincs, h a mocit ki hozza haza ( a szalon utánfuton?). Még kb. 1 1/2 hét, mert a héten már semmit nem tudok intézni. Jogsi nélkül ezt nem vállalom fel, de a szőlősben (aszfaltos) azért kimegyek.
Ferykém jössz Te is és Sy.? Bevagyok sóóóóóóóóóózva.
Részemről rendben, előtte úgy is hívlak, szervezve vagyon egy program, majd az előtt vagy után.
Vasárnap?
2.:Gondolom adtak hozzá leírást.A tv márkájához tartozó kódot beütöd és jónak kő lenni!
mellett döntöttem. Még a Kawasakis és Yamahás fan haver is azt mondta, h faxa a gép. Jelenleg
egy ,,10 éves hülye gyereknek érzem magam,, . THX mindenkinek , üdv
1.: keresd Kykee-t
2.: súlylökés
Úgy tudom lehet. Mert milyen fura helyzet van? Jaaaj, mond már, olyan izgis
Végre itt a szomszédságban is lesz kutyuli! Mikor viszed haza?
1., Nejem telojában e570 samsung aksi meghalt. Jó áron hol lehet kapni? Áll. a Kerepesi úton a Népstadionnál a zsaru boltban? Utángyártott is jóóóóóóóóóóó.Szívja a véééééérem itthon.
2., Fiam tv távir. beszart. Ma vettem univerzálisat a médiában. 40 prce szarozok vele kódolgatom, de
a k...anyjáért sem működik.
Tamfolyam intézve, de elég fura helyzet. Novemberben vizsgáznék elméletből. Gyakorlatot lehet máshol is.?
fog az még mutálódni is!
amúgy jó döntés, grat
Esik az eső
MotoPityu!
Akkor mostmár egyenesben vagy!
Gratulálok!
Tudok egy jó iskolát és az oktató maga, ze !
leis kell vizsgáznom
balesetmentes sok szép kilométert