nem, hanem mert nem oda esnek a csavarok ahova a gyáriak, és azért, mert a ygári lámpa takaróját faragni kell, plussz mert nem lehet berögzíteni bele a lámpát, hanem ragasztani kell. Különben mozog, mint a kykee-é.
Novemberben intzkedem,de elöbb kellene azt tudni hogy kit érdekel és ebből hányan jönnek el!
Felhívom a Szabó Attila moto-mester urat és egyeztetek vele!
Ott láttam a GSRt előszőr!Majdnem nekem is onnan lett,de hát a Nívo jóvoltából hozzájuthattam az ország első GSRjéhez,GYÖNYÖRŰ EZÜST SZINBEN,MERT UGYE AZ A ALEGSZEBB SZÍN!
A CbPistával,meg a Dj Budaival meg jómagam ,97"ben csináltunk egy techno partyt a második szinten!
Tök jó volt és arra gondoltam,hogy Szilveszterre ki kellene venni és egy nagy bulit csapni!
Szia kato28,
Egerszegen a Moto-Centerbe vettem es nagyon-nagyon jutanyos aron.
Egy 40 eves embere volt.Csak a felesege kenyelmetlenul ult hatul es eladta.
Ricci bácsi!
Megyek én oda hamarosan,mert már impulzív a dolog!Fura!Akkor hívlak és jól meghívsz a városba ebédelni,aztán meg vacsorázni!Mindenhova beülünk és oltjuk a bigéket!
Motopityu!
A hülye tesztektől nem fogod megvenni a vasat?! Hidd el a GSR városi forgalomban is tökéletes!50km/h ig olyan mint egy robogó! Vegyétek meg,ne vaciláljatok!EZ ALFAPARANCS
1.Kykee
2.syrus
3.
Meg a 200 -ik kilometert se hajtottam bele.Hanyagsag
Elotte GSX-R600-om volt.Nagy valtozas de MEGERTE!
Hogy vagy Maci!Jössz a Szilvibulira?
Felhívom a Szabó Attila moto-mester urat és egyeztetek vele!
Tök jó volt és arra gondoltam,hogy Szilveszterre ki kellene venni és egy nagy bulit csapni!
Egerszegen a Moto-Centerbe vettem es nagyon-nagyon jutanyos aron.
Egy 40 eves embere volt.Csak a felesege kenyelmetlenul ult hatul es eladta.
Megyek én oda hamarosan,mert már impulzív a dolog!Fura!Akkor hívlak és jól meghívsz a városba ebédelni,aztán meg vacsorázni!Mindenhova beülünk és oltjuk a bigéket!
A hülye tesztektől nem fogod megvenni a vasat?! Hidd el a GSR városi forgalomban is tökéletes!50km/h ig olyan mint egy robogó! Vegyétek meg,ne vaciláljatok!EZ ALFAPARANCS
Hogy gondoltad?Részletek?
Gondoltam egy ilyet,hogy a Hungaro ringen lehetne egy szilveszteri bulit nyomni!Vélemény?
áá