Kykee tezsvír intézte occsobé,az 1ik ismerősömnek(ő vette meg a laca kipuffját),de amikor meglátta visszatáncolt!Így rajtam maradt!
Egyébként semmi baja,lemostam+lefújtam szilikonnal és mintha gyári lenne!Ja a Kykee-nek is ilyen van!
Köszi Ricáro nem tudom még nem voltam bent személyessen mert a 7-en külföldön van a Fönök de a jövö 7-en beviszem a vasamat megmutatni utána majd megirom a véleményemet !most a zalaegerszegival e-mailezek nekem már az is öröm,hogy válaszoltak a levelemre!arrol valami infó?
volna egy jó hely ami nagyjából mindenkinek elérhető távolságra van , Velencei tónál a cápa vendéglő egy ismerősöm üzemelteti . ott lehetne a pót előszilveszter decemberben / elején- közepén /valamikor , mit szóltok ?,
ezzel nem értek egyet, vagy legalábbis velem még senki nem köcsögösködött. januárban, mikor előmásztak a mocisok, mentünk a Szigetközben egy spannal és Kiliti környékén leállítottak minket, szonda volt és további jó utat.
Pont olyanok, mint az óváriak, az én konstrukcióm szerint drágább volt vagy 200e-rel, mint a legkedvezőbb ajánlat.
Előtte egy hétvégére elhoztam tőlük egy GSR-t kölcsön és még amit +ban ráfizettem a km túllépés miatt, azt sem ajánlották fel, lekezelően kezeltek, stb. Aztán amikor komolyra fordult a dolog, már nem is mentem be hozzájuk
volna egy jó hely ami nagyjából mindenkinek elérhető távolságra van , Velencei tónál a cápa vendéglő egy ismerősöm üzemelteti . ott lehetne a pót előszilveszter decemberben / elején- közepén /valamikor , mit szóltok ?,
Mennyit tekertél már bele? Volt már előtte is moccod?
És milyen jól tette!
Mikor vetted a kutyulit?De látom a szint is elkaptad ez biz nagyon jó izlésre vall!
Egyébként semmi baja,lemostam+lefújtam szilikonnal és mintha gyári lenne!Ja a Kykee-nek is ilyen van!
Ancsa küldött hozzátok.
A te véleményed az a tiéd, az én véleményem az viszont több ember véleménye is.
Nem cserélünk, nekem nem kell a tied!
de érdekelne a Kykee terve is, amit már mondott, de nem reagáltunk, de azért nem reagáltam, mert nem láttam, így azt hiszi nem érdekel, pedig de
Mér nem kő Neked
Ha érdekel a kipu meghallgathatod nálam is
Pont olyanok, mint az óváriak, az én konstrukcióm szerint drágább volt vagy 200e-rel, mint a legkedvezőbb ajánlat.
Előtte egy hétvégére elhoztam tőlük egy GSR-t kölcsön és még amit +ban ráfizettem a km túllépés miatt, azt sem ajánlották fel, lekezelően kezeltek, stb. Aztán amikor komolyra fordult a dolog, már nem is mentem be hozzájuk