Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Thunderace forumon van egy srác egy 3 ekm-es romániai tura alatt elkopott neki egy Continental gumi.
Szoval biztos jól tapad deazért tartson is
Mondjuk egy GS500-on biztos nem tudod ilyen gyorsan megetettni
Szííyasztok 500 as ok
Akkor ha jön este ide a Nyuszi, ez jár neki: CUKI
FG-14es az fasza sisak, olyat vegyél!
Nekem Sport Demon van hátul, jól tapad de kopik is rendesen. Az enyém lassan cserés, Continental Contitwist SM-re fogom cserélni.
Dawntez cimbi!
Dzsokiapu tud sablonnal rendelkező "Oszibácsit" bukócsőgyártás ügyileg. Ár még nincs konkrét, de ócsóbb, mint a te 13.000-es forrásod. Én láttam annó Dzsoki mociján a csövet, és szép volt. Jelezzzééé", mert lehet, hogy onnan rendelünk. Azaz én biztosan... A lényeg, hogy kopaszon valami 8000 péz kering a levegőben (festés nélkül). De, ha 10-et mond a bácsi, nekem akkor is jó. Majd Dzsokit bekűűűggyük alkunni!

Dzsoki! Akkor én most megerősítem a rendelésem, amit beszéltünk. Tudtommal Nyuszi is oké... kell neki, de majd bemondja a tutit... úgyis jön este ide!
Úgy bizony... kaptam jó nagy választ a semmiről majdnem. Minden esetre az bizti, hogy a gyári Bridgestone guminál mindhárom lényegesen olcsóbb. Majd lesasolom... csak mehetnék már, hogy elhasználjam teljesen a gumát!

És itt is van akció:
HJC sisakok... már elfogadhatóbb áron
Szijja! Holnap dolgozol te? Mert busszal megyek haza valamikor délután, még nem tom pontosan, mikor, és le kéne szedni a buszról otthon. Szal léccike értesíts, hogy mizu van! Mehet mélben is!

Itt Nagy Bjúúúdapeszten egy rakat motorost látni az utakon, akik sztem egy cseppet nem normálisak. Hogy lehet -4 fokban motorozni?
Tanuként mit adsz elő? Megríkatod a rendőrt? A jogszabály nem azon múlik! A műsort hagyd meg a biztosító emberének! Ott majd előadhatod a nagyjelenetet, miszerint kettétört az életed is, kirúgtak a munkahelyedről, elhagyott az asszony ( ezért heti 3-4 hivatásost fizessenek ) stb....
Hát lehet hogy előadom magam!
És "letáncoltad" már az összes bibit a lábadról?
Szerintem mankót azért vigyél magaddal hadd sajnáljanak
Igyexem higgadt maradni!
HAJRÁ ERIK!

Aztán nem leordibálni a hajukat, ha nem fogják fel elsőre.
Csak szépen nyugodtan, mint zebra a folyóban.
Tesókám!
Ezzel a válasszal nem lettél beljebb! Mindent elmondtak, csak a kérdésre nem válaszoltak.
De ezt én is elmondhattam volna: persze, hogy a legdrágábbat javaslom - és nálam vedd meg - mert azon van a legnagyobb hasznom!
Ja ja a szép uj, drága gumi a legjobb
Hamár külömböző tapadásu , akkor az első gummi jobb legyen mint a hátsó (a hátsó meg nagyon jó )
drukk-drukk
hát, amit mondtál reggel. szerintem a helpesre.
Végre megkaptam a rendőrségi idézésemet szerda 10-re és tanuként!
Azt írják, vigyek minden bizonyítékot és az összes orvosi papíromat!
Remélem ez jó jel!
Mert .....

A sperma áll a folyóparton.....át szeretne jutni....
Egyszercsak meglátt egy békát....odamegy hozzá
- Te béka, vigyél át a túlparta....ha megteszed adok neked ajándékot
A béka beleegyezik, átuszik vele a túlpartra. a sperma leszál róla és elindul, mire a béka:
-HÉÉ és az ajándék?
A sperma viszont már csak enyit lök oda: HE HE HE GECI VAGYOK:-)
Nyuszam-muszam:-)

És hova?
AKMT2 vagy Helpcsap?
Egyenlőre ráérős, mert melóban vagyok - szóval majd éjjel otthon tudom csak leszedni
De lehet sátrazni, csak kemény:-)))) Mi már tudjuk:-)))))
üdv!

Blue: feltoltam ftp-re a szilveszteri fotókat, 110 db/193 mb. jó szemezgetést. Ja, kiírnád még nekem a megacoolos képeket is? Ha gondolod viszek pendrive-ot, mert az nem volt olyan sok, de azok sincsenek meg nekem. A szilvesztereieket, meg cd, plíz! köszi!
A vaterán találkoztam régi GS500 felnikkel:
http://www.vatera.hu/suzuki_gs...
Ránézésre nem tudom, hogy passzol-e a tiedre, megnézhetnéd.