A Garmin jó cucc. Széles árskálán mozog a vételára, ezért a szolgáltatások is. Van ami csak koordinátákat ad meg + digi iránytű, és elmozdullási adatokat számol neked (pill sebesség, átlag seb, magasság ect.) Van ami már szines, víztűrő, térkép van rajta, és útvonaltervez. Egymással a térképszoftverek többnyire átjárhatók. Más viszont nem nagyon. Egy két helyről lehet ingyenesen térképet leszedni, de az inkább gyalogos navigációra jó, sem mint motoros útvonaltervezésre.
Tapasztalatom szerint közúti közlekedésre inkább az iGO javasolt, egy bármilyen legalább közepes pna/pda -cuccon futtatva.
Egyébként meg azt, amelyik jobban megéri az árát.
Tehát pl, hogy melyikhez mit adnak. Gondolok itt olyasmire, hogy mennyi térképet milyen frissítési lehetőségeket,mennyi memóriát, mikori a szoftver,stb.
Nagyon sokat nem. Az a Börzsöny egyik csúcsa, valahol Királyrét fölött. Ha nem hazudok nagyot, talán még valami síelős téma is rémlik - sífelvonó is van, de nagyon talán. Még azt sem tudom pontosan, hogy műút visz-e oda fel, vagy csak vmi földút. Mindenesetre - börzsönyi viszonylatban - magas csúcs.
Minden nap 4-szer járok arra ahol 6 éve totálkárra vágtam egy autót.Még a mai napig ott a gombóc a torkomba ama bizonyos kanyar előtt.Motorral semmi gond...
Neten olvastam, hogy elvileg lehet változtani a(z) (ülés)magasságon. A mellékelt ábra 10-es jelzésű alkatrész cseréjével lehetne ezt elérni?
A Garmin jó cucc. Széles árskálán mozog a vételára, ezért a szolgáltatások is. Van ami csak koordinátákat ad meg + digi iránytű, és elmozdullási adatokat számol neked (pill sebesség, átlag seb, magasság ect.) Van ami már szines, víztűrő, térkép van rajta, és útvonaltervez. Egymással a térképszoftverek többnyire átjárhatók. Más viszont nem nagyon. Egy két helyről lehet ingyenesen térképet leszedni, de az inkább gyalogos navigációra jó, sem mint motoros útvonaltervezésre.
Tapasztalatom szerint közúti közlekedésre inkább az iGO javasolt, egy bármilyen legalább közepes pna/pda -cuccon futtatva.
A softwareek csereszabatosak? Mindegyikben ugyanaz van? (csak más frissitéssel?
Vagy van ami elterjedtebb? Egymásközt , kiegészithetők?
Egyébként meg azt, amelyik jobban megéri az árát.
Tehát pl, hogy melyikhez mit adnak. Gondolok itt olyasmire, hogy mennyi térképet milyen frissítési lehetőségeket,mennyi memóriát, mikori a szoftver,stb.
Lassan magadhoz térhetsz!
Bár innen úgy látom, hogy kicsit fáj a fejed és száraz a szád.
De mégis mintha mosolyognál!
Szóval tulképpen mi is történt?
No léptem, majd még a melóban rátok nézzek - ha nem akkor délután
És te?
És ha hó még mindig esik..............
Én azért nem vagyok olyan vidám tőle
Nagyon sokat nem. Az a Börzsöny egyik csúcsa, valahol Királyrét fölött. Ha nem hazudok nagyot, talán még valami síelős téma is rémlik - sífelvonó is van, de nagyon talán. Még azt sem tudom pontosan, hogy műút visz-e oda fel, vagy csak vmi földút. Mindenesetre - börzsönyi viszonylatban - magas csúcs.
Hát belátom, ez nem túl sok, de ez van, sajna.
Essohoz szolnék .
Esso mond neked az valamit, hogy Hideghegy ?
Ha igen merre ven ? túra van oda kilátásba jövöre.
Végre kiélvezhetem a hátsókerékhajtást, mert tavaly elmaradt a tél.
Horror.
Csak további gyógyulást tudok kívánni...