Hi
Legalább itt a gép elött jó idő van
És neked semmi munka? Korongozás? Na az nekem szorakozás lenne, de most tanultam meg hogy amitol koszos lesz az ember az munka.
Ez jó! Amitol koszos leszel az munka . .
A fotomodellek mondják sokat dolgoztam ,pedig csak hagyta magát lefényképezni. Na az már az én értelmezésemszerint se munka.
Kábelnet.
Csak az egyik szolgáltató megvette a másik szolgáltatót, és összehangolnak valamit, valamivel. No, meg gondolom Karácsony előtt sokan fizetbek elő (TV+Telefon+Internet), oszt ezt már nem bírta a hálózat...
Csak remélni mertem, hogy ma nem 100 oldalt kell visszaolvasnom. Esténként elmegy a netem... valamit "fejleszt" a szolgáltató. Annyit kijártam náluk tegnap, hogy ebben a hónapban nem fizetek majd! Úgyhogy remélet, nem sok mindenből maradok ki...
Aha!Most lebuktál!
Vagy alvajáró-író vagy!
Vagy pedig a közönség izgatása végett felhúztad a wekkert,hogy ilyen késői(korai)
órán is képes legyél írni valamit, és ezáltal felmerüljön az emberben a gondolat,hogy
még ilyenkor is hadrafogható vagy,pedig már netán vissza is bújtál a jó meleg ágyba!?
Legalább itt a gép elött jó idő van
És neked semmi munka? Korongozás? Na az nekem szorakozás lenne, de most tanultam meg hogy amitol koszos lesz az ember az munka.