Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi
Legalább itt a gép elött jó idő van
És neked semmi munka? Korongozás? Na az nekem szorakozás lenne, de most tanultam meg hogy amitol koszos lesz az ember az munka.
Látom itt is pangás van...hiába:szombat délelőtt van...
Akkor neked is van olyan kis fehér autod ,amivel büntetlenül lehet száguldozni
No az kemény munka mert nagyon koszosak lesznek, ugye Blue
óóóó akkor a női iszapbirkózás is az ugye? Érdekes, hogy egyetlen más munkát se néznek olyan lelkesen, mint ezt
Jó reggelt Fiúkák!
Annyira azért nem megy! De én viszem őket a betegekhez. "Vezető" beosztásban vagyok!
Állandóan a fehér-olajjal jön dumailag! Az mennyire lehet koszos? Meg a vazelin?
Te Dr bácsi vagy?
Dr.esSo
Bocsi, de elég gáz lenne, ha az egészségügyben nyomulva olyan koszos lennék! Bizalommal fordulnál hozzám egy vakbélműtétre?
Ausztria 80%- kanyargós .
Ez jó! Amitol koszos leszel az munka . .
A fotomodellek mondják sokat dolgoztam ,pedig csak hagyta magát lefényképezni. Na az már az én értelmezésemszerint se munka.
Öreg!

Én dolgozni megyek be.....nem sofőrködni

Tudod a munka az amitől néha koszos lehetsz:-)
Minden más csak unalomüzés:-)
titok

Mémámé? Csak amikor gondolok egyet!

Epiláltatod?

Hol van ez a csoda? Mennyünk el ide!
Hehehe! Én egy 48 órásat, meg 3 db 16 órásat nyomtam zsinórba! Mit akarsz a vacak 8 óráddal!
Kábelnet.
Csak az egyik szolgáltató megvette a másik szolgáltatót, és összehangolnak valamit, valamivel. No, meg gondolom Karácsony előtt sokan fizetbek elő (TV+Telefon+Internet), oszt ezt már nem bírta a hálózat...
reggelt!

milyen net?
Csak remélni mertem, hogy ma nem 100 oldalt kell visszaolvasnom. Esténként elmegy a netem... valamit "fejleszt" a szolgáltató. Annyit kijártam náluk tegnap, hogy ebben a hónapban nem fizetek majd! Úgyhogy remélet, nem sok mindenből maradok ki...
Jó reggelt Népek!

Nem reagáltam rá, mert most nem szőrös a macigolyó! Így biztonságban éreztem magam...
Sorry:-) Tényleg éjszakás vagyok.....de mivel itt mindenki alszik, ugye nem gondolod hogy az üres monitort nézem:-)))))

még 1 óra 12 perc és indul haza a busman
esSO

Kezdj gyúrni:-)))))))) no meg a lekváros üvegbe dobálni az aprót:-))))))

Egyre többet nézem ezt a helyet annál jobban MENNI AKAROK
Aha!Most lebuktál!
Vagy alvajáró-író vagy!
Vagy pedig a közönség izgatása végett felhúztad a wekkert,hogy ilyen késői(korai)
órán is képes legyél írni valamit, és ezáltal felmerüljön az emberben a gondolat,hogy
még ilyenkor is hadrafogható vagy,pedig már netán vissza is bújtál a jó meleg ágyba!?