Nem csak Én csinálok vidit - csak Én vagyok a vírusgazda eme palettán......hiszen azt mondják nélkülem megállna az élet:-)))))
Bár tény hogy tavaly ilyenkor még mindenki csak azt tudta hogy Teddy Baján lakik és új mocija van - de jogsija még nincs......meg ilyenek.....
Az első orvosi ügyelet Április 1-én volt
Azt szépen ráragadt mindenkire a hülyeségem
Goliát is dobot már fel és ugye Teddy is igazi mesterművet alkotott....
Én amugy a Cyberlink Powerdirektorral szabok-varrok, majd a STOIK videokonverterrel nyomom át WMV-be
EMBEREK!
Jön a 2008 a frissülés
Kérnék mindenkit, hogy akinél van HÓÓÓÓÓ az tolja ki a gépegységet és fényképezze le........
Szereték a webre feltolni egy igazi WINTER-CLIPET
Aki küld képet az benne lesz......nincs megkötés......jöhet BUSA, GS, CBR....mindenkitől aki aktív topiclátogató
Megint megnéztem a videot... megint megkönnyeztem!
De! Most inkább örömös volt! Szépen gyógyulsz Nagyapi! Én is edzenék a helyedben, hogy jól seggbe tudjam rúgni az a "csecsemőt"! Idegen bőrömddel nem találkoztál még a házban? Képest aztán még a budidat is elfoglalja!
Persze, de csak akkor sikerül lezabálnom magam, mikor elterelik a gondolatomat... Amúgy pedig a palacsintának amit N.Tibi küldött, nem bírtam ellenállni , és azzal azért rendesen meggyűlt a bajom... Szerintem több maradt körülöttem, mint amennyi belém került Persze akkor sem tudom hol volt ez az etető, pedig szükség lett volna rá Az etető tulajdonosa úgy tudom lassan kinövi, úgyhogy ha lehet megörökölném tőle
Haha, ez én vagyok Erik, őszinte részvétem, hogy ez vár Rád mikor hazajössz De különben is az az etető annyira cuki, múltkor el akaratam vinni, de nem adta oda senki...
Remélem hamarosan találkozunk! Sajnálom,hogy a31.-e Apád miatt kiesett, de máris elkezdheted szervezni a pótszilvesztert a nyári sátortársad szabadidejéhez igazítva!
Erre nem tudok válaszolni, mert Blue a készítője az AKMT-GS csapat összes videóklipjének. A többiek is szoktak videóval felvételt csinálni, de a végleges szerkesztés mindig a Főnié. Nekünk megmarad a muster.
A motorosokon kívül még egy focicsapathoz is tartozom, ők is hasonlóképpen pátyolgatnak!
És még ezen kívűl is akad néhány igaz barátom!
Összességében sohasem gondoltam volna, hogy ennyien szeretnek, és hogy a jelen körülmények között ennyire hiányzik a társaságom a barátaimnak!
Ugyanis egy elég nehezen elviselhető egyéniségnek tartom magam. Épp ezért talán azért van, hogy valaki vagy nagyon szeret, vagy nagyon utál engem, de irányomban közömbösséget szinte sohasem tapasztaltam.
megnéztem a videot!1 problem:a tes*o nem volt kisipolva! amugy az első 6 perc nézhető,(itt tartok) de gondolom Erik meglepése már nem lesz olyan tragikus...
Bár tény hogy tavaly ilyenkor még mindenki csak azt tudta hogy Teddy Baján lakik és új mocija van - de jogsija még nincs......meg ilyenek.....
Az első orvosi ügyelet Április 1-én volt
Azt szépen ráragadt mindenkire a hülyeségem
Goliát is dobot már fel és ugye Teddy is igazi mesterművet alkotott....
Én amugy a Cyberlink Powerdirektorral szabok-varrok, majd a STOIK videokonverterrel nyomom át WMV-be
EMBEREK!
Jön a 2008 a frissülés
Kérnék mindenkit, hogy akinél van HÓÓÓÓÓ az tolja ki a gépegységet és fényképezze le........
Szereték a webre feltolni egy igazi WINTER-CLIPET
Aki küld képet az benne lesz......nincs megkötés......jöhet BUSA, GS, CBR....mindenkitől aki aktív topiclátogató