Hali! Nincs valakinek egy eladó első felnije nem aranyáron? Ha festésre szorul az nem baj. A miénkbe beletört egy féktárcsa csavar, a csavarba beletört a törtcsavarkihajtó, abba meg beletört egy kobalt fúró, itt feladtam....
Én Szegedről rendeltem, küldte hozzá a hosszabb csavarokat is a felszereléshez. Úgy emlékszem, 21e volt postával. Nevet már nem tudok, de a tel száma megvan, akkor volt neki több db. több típushoz.A számot átküldöm Neked.
Hát nem könnyű motor nélkül...
Elvitték a GS-t, az árát meg beletoltam a lakásprojektbe
Remélem azért ha túl leszek a felújítási munkálatokon akkor sikerül venni helyette valamit.
Már azt hittem, nem jönnek át az üzenetek, de ezek szerint nem írt senki.Múlt hétvégén szétszedtem a mocit, vezérműlánc laza volt, három szelepnél lapkacsere. Megrendeltem a feszítőt 24e, lapka 3200/db (gyári) Szerintetek van az új lapkán vmi felületi edzés, mert már egész gyűjteményem van vastagabb lapkákból (mindig vékonyabb kell), ha leköszörültetem vékonyabb méretekre, következő szelepállításnál nem kellene vennem.
Sziasztok! Jól meghalt a fórum így a téli lellásban Hogy bírjátok? Én már elég nehezen, nem tudom hogy bírom ki ezt a három hónapot, de legalább van idő a nyári túrát tervezni. 7 ország érintésével 2800-3000km.
bemész, bevizsed vagy elmondod. Nekem Hollandiából rendeltek két csavart és postázták ki. (Az fej alatt rögzített alátét, félig menetes és fekete. És ehhez anya.
2000-es évjáratú Gs500-hoz keresek az első keréknél levő kilométeróra hajtást!!
Lehetőleg Csongrád vagy Bács-Kiskun megyében.