Jártam már ott tavaly, de most pont arrafelé vezetett az utam, így nem lehetett kihagyni.
Az a metrószerelvény meg mióta áll ott? Idén is elmentem arra párszor, de csak most lettem rá figyelmes, pedig az út mellett van.
Passz! Én április közepe/ májusig Szlovákiát hanyagolnám, tanulva a tavalyiból. Tiszta kavics ott még minden, ilyenkor sok a kátyú arrafelé, és korán ránk esteledik. Bár ha ilyen idő lesz mint ma, akkor az sem nagy baj. Amikor megálltam rendesen izzadtam beöltözve. Mi lesz így nyáron?
Kincsesbánya felől mentem, azon a bagolybaszó úton ami mellet vezet egy vastag cső. Tetszik a környék, főleg hogy apránként újítják fel az utakat is. A 77-est aszfaltozták Nagyvázsony-Veszprém között, pedig nem is emlékszem hogy gatya lett volna. Ősszel langallóztunk ott. Aztán a 81-es több szakaszán is zsír új aszfalt van. Mór-Bokod szakasz is hamarosan kész. A 8-as útból meg autópálya lesz, vagy mi? Veszprémből Várpalota felé vezető oldalt teljesen felszedték újraalapozzák és olyan vastag aszfaltot raknak rá, mintha autópálya lenne. Annyira pedig az sem volt romos. vannak sokkal szarabb utak is. Persze az egy forgalmas főút...
Jaja, ott keringtem a víztározó körül.
Kincsesbányán majdnem letaroltam néhány vakhangya iskolást.
Busz szemből, buszmegálló, leszállnak és a busz hátulja felől át az úton, nem is néztek jobbra. Valahogy számítottam is rá, ezért lassítottam, de így is manővereznem kellett egyet.
Az a metrószerelvény meg mióta áll ott? Idén is elmentem arra párszor, de csak most lettem rá figyelmes, pedig az út mellett van.
Mi bicóval mentünk Tatától Zircig, majdnem elpusztultunk. Visszafelé már vonattal jöttünk.
Szerintem tolok egy nagyobb karikát, vasárnap már esőt mond, majd akkor kiállításozok
Egyébként mikor jártál arrafelé?
(a képen én hullok éppen alá)
Kincsesbányán majdnem letaroltam néhány vakhangya iskolást.
Busz szemből, buszmegálló, leszállnak és a busz hátulja felől át az úton, nem is néztek jobbra. Valahogy számítottam is rá, ezért lassítottam, de így is manővereznem kellett egyet.
..és még föl is teszed ide?,
Vazzzee..lesz kapsz