Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az még rosszabb.
Jártam már ott tavaly, de most pont arrafelé vezetett az utam, így nem lehetett kihagyni.
Az a metrószerelvény meg mióta áll ott? Idén is elmentem arra párszor, de csak most lettem rá figyelmes, pedig az út mellett van.
Lecseréled a bőrt cordurára
Passz! Én április közepe/ májusig Szlovákiát hanyagolnám, tanulva a tavalyiból. Tiszta kavics ott még minden, ilyenkor sok a kátyú arrafelé, és korán ránk esteledik. Bár ha ilyen idő lesz mint ma, akkor az sem nagy baj. Amikor megálltam rendesen izzadtam beöltözve. Mi lesz így nyáron?
Örülök, hogy sikerült olyan helyet mutatnom, ami az érdeklődésedet is felkeltette annyira, hogy személyesen is felkeresd.
Szárliget-Zirc gyalog?
Mi bicóval mentünk Tatától Zircig, majdnem elpusztultunk. Visszafelé már vonattal jöttünk.
Szombati program?

Szerintem tolok egy nagyobb karikát, vasárnap már esőt mond, majd akkor kiállításozok
2010-ben gyalogtúráztunk, Szárliget-Zirc távon.. na akkor.
Persze...trükkfelvétel. Fogadjunk hogy csak a töltésköveken állsz a parton és úgy pózolsz mintha pottyannál.

Egyébként mikor jártál arrafelé?
küldtem egy mailt Krissal.
Ez egy nemzetközi csaló... London, vagy a világvége... lehúzásra megy, letétbe rakat egy nem létező cégnél pénzt....féreg.
Kincsesbányánál rohadt jót lehet szórakozni a víztározó végénél

(a képen én hullok éppen alá)
Az a szakasz nagyon szar volt, foltos és hullámos. Cserébe sose lesz kész - tavaly ősz óta "csinálják".
Visszapillantóban szürkébbnek tűnik
Kincsesbánya felől mentem, azon a bagolybaszó úton ami mellet vezet egy vastag cső. Tetszik a környék, főleg hogy apránként újítják fel az utakat is. A 77-est aszfaltozták Nagyvázsony-Veszprém között, pedig nem is emlékszem hogy gatya lett volna. Ősszel langallóztunk ott. Aztán a 81-es több szakaszán is zsír új aszfalt van. Mór-Bokod szakasz is hamarosan kész. A 8-as útból meg autópálya lesz, vagy mi? Veszprémből Várpalota felé vezető oldalt teljesen felszedték újraalapozzák és olyan vastag aszfaltot raknak rá, mintha autópálya lenne. Annyira pedig az sem volt romos. vannak sokkal szarabb utak is. Persze az egy forgalmas főút...
Jaja, ott keringtem a víztározó körül.
Kincsesbányán majdnem letaroltam néhány vakhangya iskolást.
Busz szemből, buszmegálló, leszállnak és a busz hátulja felől át az úton, nem is néztek jobbra. Valahogy számítottam is rá, ezért lassítottam, de így is manővereznem kellett egyet.
A múlt hétvégi esőzéskor fogalmazódott meg bennem, hogy az első fasza napot kiveszem szabira, és egész nap motorozok. Így tettem.
Látom, felénk is jártál :) Kincsesbánya felől mentél a gátra, vagy terepeztél egyet? :D
Mi az, szemből már meg sem ismered?
Már 4:)
Keressük meg, verhetnékem van!
Én rendszeresen szedegettetem le... rögtön le is kapják, már kettőt lekapattam....kis buzija...
Neked ez volt a bukód?
Megint itt az "angol" lehúzós faszfej...ma csak 3 hirdetését találtam meg..
Miközben mi motor után kajtatunk....volt pofád elosonni motorozni..
..és még föl is teszed ide?,
Vazzzee..lesz kapsz